Pages

Monday, August 12, 2013

Comanda Yves Rocher august

Mi-a placut atat de mult esantionul de lotiune hidratanta cu mure din gama Plaisirs Nature, incat am hotarat ca imi voi achizitiona cu prima ocazie varianta maxi, insa cu alta aroma, cea tocmai mentionata e mult prea dulce si fructata pentru gustul meu.

Zis si facut: pe 1 august, cum au schimbat oferta, mi-am comandat unicul lapte de corp de 400 ml disponibil pe site. Am mai adaugat doua geluri de dus mi ce s-au parut potrivite perioadei ferbinti si am asteptat, am asteptat, am asteptaaaat paaaana mi s-au lungit urechile. Confirmarea prin SMS am primit-o pe 6 august, coletul - azi, 12 august. :(




 Continutul:

*lapte de corp Huile d'olive AOC Provence - dupa denumire, uleiul de masline e de origine controlata, apoi mai contine ulei de migdale, unt de shea, aloe vera... Formula incepe promitator si se termina aiurea: propylparaben, ethylparaben, BHT s.a.  Chiar daca primul paraben, alaturi de butylparaben, a fost scos recent de pe lista neagra de catre Protectia Consumatorului din UE, mi se pare mai sigur sa nu folosesc asa ceva zilnic. Nu miroase deloc a uleiul care-i da numele, ci foarte slab, floral. Ma calca pe nervi faptul ca site-ul tarii noastre nu vinde si pompita aferenta flaconului de 400 ml.

*gel de dus Citron vert du Mexique - si acesta are un parfum mai discret decat ma asteptam, mai aproape de lamaia galbena decat de lime.

*gel de dus energizant Pamplemousse de Floride - oh, yeah! :D Mie imi place cam orice cu citrice, il cumparam chiar daca nu vedeam atatea review-uri pozitive. Intr-adevar, au reconstituit parfumul extrem de aproape de cel real, o combinatie perfecta intre uleiul esential din coaja, usor intepator si sucul parfumat si acrisor de grapefruit.

*cadoul, format din geanta, trusa vanity si portofel/portfard - incapatoare, dar cam flashy, o sa le utilizez pentru depozitarea diverselor produse.

*sampon/gel de dus Fraicheur vegetale cu bambus - pentru ca mi-am adus aminte de codul newsletter! Super cadou-surpriza, chiar imi trebuia inca un gel! :)) Glumesc, m-au nimerit la fix, era pe lista mea de achizitii pentru vara, insa am preferat sa ma multumesc cu aceeasi aroma de la Elmiplant.


Stafeta promptitudinii organizata de Yves Rocher Romania & Posta Romana ma determina ca pe viitor sa distantez la maximum datele intre comenzile la aceasta firma; daca e sa astept atata timp, prefer sa-mi cumpar lucruri mai utile si mai curate de pe iHerb.

4 comments:

  1. si eu vreoiam o comanda la YR, dar tot o aman...
    Sa le folosesti cu placere!
    Probleme la posta romana am avut si eu cu YR, am primit mesajul, in 2 zile m-am prezentat la posta, dar nici urma de colet peste 4 zile a venit, iar functionara de acolo mi-a aratat ca, de fapt, coleul fusese trimis cu 2 zile in urma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Bine ca din UK pot sa vina in 4-5 zile...

      Delete
  2. oare de ce o fi durat atat? in ultimii ani parca erau mai rapizi...


    sa le folosesti cu placere.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca n-au toata marfa pe care o afiseaza ca disponibila. Merci mult!

      Delete