Pages

Friday, August 30, 2013

Produse terminate (4)

Daca la sfarsitul lunii trecute nu aveam unul consumat in intregime, pe parcursul lui august parca a inceput sa ploua cu ambalaje goale:



Deodorant roll-on Dove Original - cu un sistem de dozare pe care il detest, nu stiu cum se face, am ajuns vara asta in posesia a trei produse de acest tip. In rest e ok, nimic deosebit. 

Gel de dus Nivea Frangipani & Oilreview.

Crema-tratament Avene TriAcneal - mi se parea mai eficienta varianta veche, numita Diacneal, pentru imbunatatirea texturii pielii si prevenirea punctelor negre. Ma intorc la Retin-A.

Gel de dus Avalon Organics Peppermintreview.

Sampon Giovanni Tea Tree Triple Treatreview.

Ser concentrat anticelulitic Gerocossen Supless - usor lipicios, miroase a parfum barbatesc, asemanator cu Supliformul la textura. Nu mi-a facut nicio placere sa-l folosesc si n-am vazut niciun rezultat. Evident, de la un produs impotriva celulitei nu ma astept sa faca ce pretinde pe eticheta, dar macar o senzatie placuta in timpul aplicarii, o hidratare minima, ceva... Sper ca au schimbat formulele pentru noua gama!

ingrediente Gerocossen Supless

Ser intensiv anticelulitic Elmiplant Bodyshape - desi are tot 100ml, m-a tinut mai mult decat Supless: se intinde mai usor si se absoarbe complet, insa nu foarte repede, permitand un masaj mai prelungit. Imi place ca nu simt nevoia sa-mi clatesc mainile dupa aplicare, plus efectul de racorire, excelent in perioadele foarte calde. Dupa primele aplicari, textura pielii chiar se schimba in bine, am observat o oaresce tonifiere, presimt ca o sa devina unul din produsele preferate pentru primavara-vara.

ingrediente Elmiplant Bodyshape

Deodorant Bourjois Thé vert glacé - formula waterproof 72h, fara parabeni si alcool. Pe baza de siliconi, miroase fresh, dar fara note acide. N-am incercat inca un deo de la aceasta firma care sa-mi displaca, visez totusi la ziua in care o sa le comercializeze si sub forma de stick.

Gel de dus Elmiplant Care Moments bambus & proteine din orezreview.

Gel de dus Bourjois Rafraichis-moi! - aveam alte asteptari. Aroma mi s-a parut nitel ciudata la contactul cu apa: coaja de pepene verde si putina gardenie, mentolul din compozitie da numai un efect usor racoritor. 

Sampon antimatreata Cien - pe baza de piroctone olamine. Mi-au trebuit muulte luni sa il consum, accelereaza ingrasarea, iar la doua-trei spalari consecutive imi provoca iritatii ale scalpului (ca toate sampoanele sidefate, cu glycol distearate). Compozitia in ansamblu nu-i rea totusi, nici nu usuca firul.

Mini lapte de corp Yves Rocher Plaisirs Nature cu mure - hidrateaza bine, intra repede in piele, nu lasa urme grase, contine parabeni. Mi-a placut atat de mult efectul, incat l-am cumparat in varianta mare (cu ulei de masline, bombonelele cu mure sunt prea dulci pentru gustul meu).

Pudra pentru spalarea si albirea dintilor Eco-Dent ExtraBritereview.

Sapun lichid Radox Clean & Protect cu cimbru si ulei din arbore de ceai - ierburile aromatice il fac foarte fresh si dezinfectant, spala si se clateste usor, nu usuca mainile. A fost un freebie pentru ceva cumparat in supermarket, nu ma asteptam sa-mi placa.

Pasta de dinti Blend-a-Med 3D White Fresh Extreme Mint Kiss - cu menta dulce, nimic extrem in privinta gustului.

Gel de dus Yves Rocher Jardins du monde cu mentareview.

Balsam Garnier Ultra Doux cu argila si cedrat pentru par gras - oribil, are o textura pastoasa ce imbacseste firul, am reusit sa-l dau gata amestecat cu altul functional. Samponul aferent, pe care l-am terminat in iarna, este printre putinele care au reusit sa-mi intarzie considerabil ingrasarea parului (cu pretul unei lungimi uscate).

Gel de dus Yves Rocher Bio Aloe Vera - mai bine l-ar fi facut fara parfum, nu inteleg ce cauta cuvantul "prospetime" pe eticheta. Daca se refera la efectul dusului, da, se aplica la toate, insa aroma de dulciuri cu ghimbir nu-l recomanda deloc pentru zilele fierbinti.

Gel de dus Yves Rocher Un matin au jardin cu lacramioare - miroase mai slab decat celelalte game de baie de la YR, nu face nici asa de multa spuma, lucruri pe care le consider calitati in cazul anumitor parfumuri florale. Se consuma repede si nu lasa tegumentul deosebit de hidratat sau altcumva, raportul calitate/pret corect este cel cu reducerea aplicata.

Gel de dus Radox Refresh - trageam cate putin de el de prin noiembrie trecut, pana cand au venit temperaturile estivale si a devenit repede foarte atractiv pentru nasul meu: fiind parfumat doar cu uleiuri esentiale de portocala si eucalipt, nu are nicio nota sintetica, este foarte racoritor si revigorant. Compozitia simpla, lipsa parabenilor, prezenta extractelor naturale ma incurajeaza sa nu ma opresc aici cu testarea ultimei marci aduse in RO de catre Unilever.


Minus 20! Nu o sa ajung niciodata sa am cate un produs din fiecare categorie (doar la cosmetica decorativa sunt pe-acolo), am incercat, nu merge. Ador sa folosesc in paralel mai multe arome si texturi, in functie de dispozitie, temperatura, ora s.a. :P Cat timp nu-mi dispare placerea ingrijirii fortandu-ma sa le consum si nu exagerez cu stratificarea constanta de chimicale, chiar nu vad unde-ar fi problema. :D














    12 comments:

    1. Oau, cate ai terminat, de ai sti de cand ma chinui sa le termin si eu...bravo!

      ReplyDelete
    2. Succes! La mine functioneaza deschiderea mai multor flacoane si utilizarea lor in paralel, dupa cum am toane. In felul asta nu ma plictisesc, iar produsele se termina in valuri, cateodata maricele. :)

      ReplyDelete
    3. Felicitari! Gelul de dus Elmiplant il termin si eu azi-maine, este pur si simpl genial :D

      ReplyDelete
    4. ce harnica ai fost! Samponul Cien vreau si eu sa-l cumpar sa vad cum e!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Merita incercat daca n-ai sensibilitate la substanta la care am eu.

        Delete
    5. Ce harnica ai fost ! Felicitari !

      ReplyDelete
    6. Imi plac postarile de tipul asta aflu impresii pertinente(fiind la final) asupra produselor folosite.
      xo

      ReplyDelete
    7. wow! s-au adunat!

      trebuie sa-mi iau si eu un gel radox cand termin cu project pan-ul.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Poate apar si altele intre timp, la noi nu le-au adus pe alea faine.

        Delete