Pages

Sunday, September 8, 2013

Mic shopping duminical

Daca tot am iesit la vanatoare dupa noutatea Elmiplant, am zis sa mai tai de pe lista si alte produse carora le venea randul in viitorul apropiat:


  • apa de gura fara alcool Carrefour - evit cat pot variantele alcoolizate si nici nu folosesc astfel de lichide decat in zilele in care consum zaharuri rafinate, fast food si alte blestematii mega procesate, asadar fluorul, parabenii si triclosanul nu ma deranjeaza.
  • gel de dus Nectar of Nature cu petale de crin alb - singurul de care chiar nu aveam nevoie. Imi place mult aceasta gama, cred ca o sa trec prin toate gelurile. Incet-incet... :))
  • Elmiplant Skin Moisture CC Cream - destinata segmentului de varsta 20-35 de ani. Fara parabeni si cu extract de gutuie (exact ca vechile creme Bioten/Elmiplant), SPF 20, sustine ca ar oferi hidratare pentru 24h, luminozitate si uniformizarea tonului pielii, acoperind cosuri, pete, semne ale oboselii, riduri fine. Pentru a mari puterea de acoperire, producatorul recomanda aplicarea in straturi. N-am avut chef azi s-o incerc decat pe antebrat, intr-un singur strat. Se absoarbe complet, fara urme grase, shimmer-ul este aproape imperceptibil, la fel si puterea de mascare a imperfectiunilor. Parfumul, deloc pe placul meu, e slab, deci tolerabil. Am cumparat varianta deschisa, insa pe pielea mea foarte alba nuantele bej-rozalii nu  se blenduiesc pana la disparitie. Poate ca pe ten, care are alta structura, se va comporta altfel, sper... E mai putin pigmentata decat un BB Cream, iar senzatia placuta de hidratare ar fi cam singurul aspect care imi face cu ochiul. Am incercat pana in acest moment doar creme BB asiatice si de la Nivea, CC-ul Elmiplant se absoarbe la fel ca primele (doar atat) si e mai light decat cea germana.


  • crema cu vitamina A Mebra - mi se pare ciudat ca nu-i pomenit nicaieri procentul de retinol, cu atat mai mult cu cat firma producatoare e din domeniul farmaceutic.
  • pasta de dinti Colgate Max White One - mult laudata de americance pe YT. Sper ca are aceeasi formula, pentru ca denumirea originala, Colgate Optic White, n-a fost pastrata si pentru Europa.
  • sampon Apimond Herbal - imi trebuia unul nou fara sulfati, l-am ales numai dupa ingrediente. Avand si un ambalaj de carton, nu l-am mirosit inainte, plus ca prefer sa fiu surprinsa cateodata. Am fost, dar nu la modul placut. :D Aduce a balsam chinezesc la cutiuta, camforul si eucaliptul acopera restul ierburilor, e o aroma mai potrivita pentru barbati si pentru perioade caniculare. Eram mare fan Apimond inca de la lansare, acum 3-4 ani, pana sa descopar iherb-ul cu multitudinea de cosmetice sulfate-free. Sper sa ma impac si cu astea noi, observ ca le-au schimbat si formulele, nu numai designul.
  • creion de ochi waterproof Flormar nr. 106
  • sapun cu glicerina si fiola parfum, ambele cu trandafiri - gratis

La multi ani sarbatoritilor si o noua saptamana insorita si productiva! :)

14 comments:

  1. Sa le folosesti cu placere! Mi-am luat si eu astazi un gel de dus Nectar of Nature cu argan, l-am vazut saptamana trecuta, mi-a placut mult mirosul si mi-a stat gandul la el, acum m-am linistit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! NoN cu argan miroase exact ca gelul cu miere si lapte de bbc de la Elmiplant.

      Delete
  2. Sa le folosesti cu placere Astept parerea ta amanuntita despre cc cream, eu n-am voie shopping, dar macar sa imi clatesc ochii si sa-mi fac wishlisturi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ;) Cred ca va urma o avalansa de review-uri la ea, pe mine ma incanta mai mult faptul ca-i produs la noi. Bafta cu pp-ul!

      Delete
  3. Sa te bucuri de toate produsele. Sunt curioasa cum este CC Creamul de la Elmiplant. Printre ingrediente nu are alcool?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :* Am adaugat acum si INCI-ul. Alcoolul denaturat este spre sfarsitul listei.

      Delete
  4. sa le folosesti cu placere!
    As vrea sa vad un review la apa de gura si la cc cream. chiar cat a costat cc cream-ul?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, CC-ul e 15 lei, iar apa e din aceea pe care o poti "uita" prin hoteluri in week-end, nu merita niciun review. :D

      Delete
  5. Sa le folosesti cu placere !

    ReplyDelete
  6. sa te bucuri de ele. logic, ma tenteaza cel mai mult gelul de dus :)).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper, macar de unele. Abia astept sa vad ce-ti iei cand termini project pan-ul! :))

      Delete
  7. Sa te bucuri de produse ,sunt super,cc cremele i-mi fac cu ochiul,si eu folosesc bb asiatic si e sok skin79 pink ,dar elmiplant e la pret imbatabil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merci! Intr-adevar, CC-ul si samponul au fost foarte bune! :)

      Delete