Pages

Sunday, February 2, 2014

Produse terminate (7)

Fara alte prezentari, o punga cu deseuri plastice, printre cele mai voluminoase din serie:


Gel de dus Oriflame Discover Taj Mahal Oriental Sunrise - hidratant, cu acorduri reci de sambure de pruna. Capacul nu s-a mai inchis bine dupa cateva utilizari, in rest mi-a placut. N-am mai comandat de la Oriflame de foarte multi ani, gratie unei prietene, ma bucur de aceasta redescoperire. :)

Sampon Head & Shoulders Total Care - oribil, mega agresiv si sintetic-unsuros in acelasi timp. Are o combinatie de surfactanti puternici, care imi ataca si pielea mainilor, zbarcind-o foarte repede si o tona din cel mai greoi silicon, ce imbraca firul, creand senzatie de ingrijire. Chiar daca nu ma confrunt decat rar cu matreata si o rezolv prin schimbarea dietei, cand am chef de sampoane cu sulfati, aleg deseori din cele dedicate afectiunii in cauza, ca sa am impresia ca, daca tot imi agresez parul, macar sa previn orice eventuala problema (ciuperca traieste IN pielea capului, de aici puterea mare de degresare si timpul de aplicare). Il am de vara trecuta, la momentul achizitionarii n-am stiut ca e pentru barbati, m-am amuzat cand am aflat, miroase feminin, floral. :D Chiar daca sunt naspa, din cand in cand, din nostalgie si in speranta ca o sa le imbunatateasca, tot mai iau H&S sau Pantene.

Gel de dus Palmolive Mediteranean Moments Argan Oil from Morocco & Almond - imi pare bine ca n-am insistat cu el pe caldura si am pastrat mare parte pentru iarna - review

Sampon Nectar of Nature cu smochine si ulei de trandafir - nu sunt vopsita, insa nu-mi pasa de indicatii, sampoanele care previn scurgerea culorii sunt o gaselnita de marketing si cel mult au un pH spre acid. Primul factor care produce decolorarea e contactul cu apa, cu atat mai repede cu cat e mai frecvent, apoi solutiile de spalat agresive (hello sulfatilor din formula :D) si radiatiile solare. In rest, merge daca tolerezi mirosul uleiului de trandafir moscat, functioneaza similar cu cele de la Ultra Doux.

Crema de dus cu miere poliflora Nectar of Nature - are o aroma calmanta, insa, ca toate cele cremoase din gama, se consuma repede.

Deodorant Nectar of Nature prospetime intensa, cu papaya - fara aluminiu, dar cu alcool. E adevarata descrierea, miroase foarte fresh, real si delicat in acelasi timp, a fost o placere sa-l folosesc. Cred ca nu protejeaza deloc, n-are cu ce, insa pentru cine n-are nevoie de blocarea porilor, mai ales pe vreme rece sau racoroasa, merita incercat.

Gel de dus Herbagen Tea Time cu mar si scortisoara review. Ok pentru lunile de iarna, nota 10 pentru parfum si pentru ca e singura companie locala ce lanseaza produse de baie deosebite, insa mi-ar fi placut sa umble si la calitatea formulelor, sa ajunga macar la nivelul celor de la Elmiplant. Alegerea notelor aromatice imi lasa impresia ca vor sa creeze concurenta unor geluri de la Yves Rocher, ceea ce mi se pare neproductiv, comparandu-le  pretul si eficienta...

Gel-crema Hydra Vegetal Yves Rocher - review.

Servetele umede pentru copii Wickies - bune cand mi-e foarte lene sau n-am incotro, in rest ma straduiesc sa apelez la procedee de igienizare mai prietenoase cu mediul.

Sampon / baby wash Mild by Nature - link iHerb. Fara sulfati, cu o formula ideala, extrem de bland, spornic, perfect pentru toata suprafata corpului, inclusiv la adulti. Eu l-am utilizat pentru spalarea tenului si pentru igiena intima, e al doilea flacon pe care il termin si, foarte posibil, nu ultimul.

Gel de dus Dove Pure & Sensitive Creme Mousse review.

Sapun lichid Dove Classic - meh. La fel ca precedentul, nu a fost achizitionat de mine, am hotarat anul trecut sa nu mai aduc nimic de la aceasta firma in casa.

Gel de dus Bourjois Sublime-moi! review.

Sapun lichid Cien cu portocale si ceai alb - spala si se clateste excelent, nu usuca mainile (arata ca un gel normal, translucid, mentiunea cream soap se refera la textura, care la contactul cu apa devine usor cremoasa) si miroase neasteptat de bine pentru aceasta gama. L-as cumpara din nou tocmai pentru miros, dar astept sa vad daca apare si la noi versiunea cu rodie si mango.

Sampon pentru volum Yves Rocher - nu iese cu nimic in evidenta, spala ok si atat.

Gel de dus-crema cu migdale si unt de avocado Elmiplant - singurul din gama Care Moments care nu mi-a placut. Pare mai gras decat restul si miroase si mai slab, dulceag, in genul unui smoothie cu lapte vegetal in care s-a aruncat o bucatica aproape cruda de avocado.

Apa de gura pentru dinti sensibili Carrefour - am ales-o pentru ca nu avea alcool, n-as mai cumpara-o din cauza ingredientelor nu foarte curate.

Pasta de dinti Colgate Advanced Whitening - ultima de acest fel, nu face nimic deosebit, o folosesc doar ca sursa ocazionala de fluor.

Minus 18! Sunt aproape de capatul tunelului. :)






8 comments:

  1. Oau, muuulteee produse. Bravo! Chiar ai consumat. Pupici

    ReplyDelete
  2. Uh..cate produseee. Mersi pt reviews..asa ma tentezi cu gelurile de dus..daca n-as avea deja o groazaaaa, sigur dadeam iama in nectar of nature :D
    De la Oriflame am primit si eu unul din aceeasi colectie, n-am mai folosit ceva de la ei de foarte mult timp, dar il pastrez pentru vreme mai calduroasa, pare fresh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Ne tentam reciproc... Eu cred ca trec in curand pe sapunuri, mi s-a cam acrit de geluri, insa trebuie sa le termin pe cele cremoase si dulci pana vine caldura. Daca totusi dai iama in Nectar of Nature, tine-te departe de cele florale, miros foarte sintetic. :D

      Delete