Pages

Sunday, March 23, 2014

Comanda iHerb - martie 2014

Am si uitat de cand n-am mai fost surprinsa atat de placut, prima comanda pe anul acesta de la magazinul online antementionat a ajuns la mine dupa... tadaaaam... 7 zile! :) Nu detineau in stoc aproape nimic din ceea ce aveam in plan sa cumpar, insa amanasem prea mult momentul si aveam nevoie de gelulele cu ulei.


Alba Botanica, Very Emollient, Bath & Shower Gel, Sparkling Mint - pentru ca menta si pentru ca vara. :)) Iherb reface stocurile de produse AB la intervale cam mari, m-am asigurat din timp ca n-o sa-mi lipseasca din casa la primul val de caldura. Si m-am gandit bine. Vineri, cand injunghiam cu febrilitate coletul, termometrul indica deja 23°C. Probabil o sa astept vara calendaristica pentru a-l incepe, dar ar merge si mai devreme, nu contine uleiuri esentiale sau mentol care sa inghete pielea. Am mai avut flaconul de aproape 1 litru de la ei, dar cu alta aroma si mi-a parut rau cand s-a terminat, cu toate ca, in general, ma plictisesc iute si de chestii faine in cantitati-standard.


EcoTools, Pure Complexion Facial Sponge - detest textura buretilor de orice fel, insa am fost curioasa sa vad care-i treaba cu cel din radacina de konjac. Am ales varianta alba, sensitive, din motive de pitici pe creier, nu-mi place culoarea celei pentru ten mixt, cu praf de carbune. Uscat, pare o bucata de polistiren mai tare, ud, devine foarte moale si, aparent, destul de inutil. L-am utilizat doar doua zile, genereaza tone de spuma in tandem cu face-wash-ul, insa nu simt nici cel mai mic efect de gomaj. Poate observ rezultate in timp...

Alba Botanica, Hawaiian Anti-frizz Serum - am fost 90℅ convinsa ca va mirosi fantastic, la fel ca samponul din aceeasi gama, So Smooth Gardenia, cu asteptari scazute in privinta performantelor ca leave-in. A fost tocmai invers. Gardenia se simte vag, domina notele citrice, si ele slabe, nu parfumeaza deloc parul. In schimb, textura onctuoasa intra atat de bine in fir si hidrateaza fara sa ingreuneze, incat pot trece cu vederea dezamagirea olfactiva. M-am speriat simtindu-mi palmele cam lipicioase dupa aplicare (contine amidon hidrolizat), insa pe coama s-a comportat excelent. Primul test l-am facut pe parul uscat putin in prosop, dupa spalare cu un sampon VivaNatura, apoi am terminat cu uscatorul. Am avut un moment WOW, este diferit de uleiurile sau leave-in-urile folosite pana acum, dar nu bag mana in foc pentru el dupa o singura utilizare. Sper doar ca rezultatele sa se repete si pe par uscat sau dupa un sampon cu sulfati, mai agresiv.

Madre Labs, Omega-3

IHerb Goods, Snap Mesh Tea Infuser - bun, mai am unul exact la fel, dar cumparat de la noi.


EcoTools, Airbrush Concealer - de folosit cu produsul urmator:

Everyday Minerals, Concealer, Multi-Tasking - nu l-am testat inca, dar EDM-urile sunt ok. Poate reusesc sa-mi iau si un fard de ochi din cele dechise, mate, din colectia noua, Joy sau Electric Sanctuary.

Sierra Bees, Organic Mint Burst Lip Balm - gratis.

Imediat dupa aceasta comanda, am incercat una si la Vitacost. Proasta idee! Mi-am petrecut 4 zile schimband mailuri cu 3 persoane de la relatii cu publicul ca sa-mi deblocheze plata facuta cu Paypal. Sistemul nu a acceptat comanda, se pare ca e o problema de care ei stiu, dar nu fac nimic. Am aflat dupa aceea, cautand pe net, ca puteau sa-mi blocheze suma de n ori daca incercam sa plasez continuu comanda esuata. Niciunul dintre ei nu mi-a dat raspunsuri concrete, m-au intrebat de doua ori aceleasi lucruri, parca vorbeam cu peretii. Exista si posibilitatea de plata directa, insa experienta si dialogul ulterior m-au calmat. Deocamdata, pas, iherb nu m-a dezamgit inca.










6 comments: