Pages

Sunday, March 30, 2014

Produse terminate (8)

In saptamanile trecute m-am straduit sa consum pana la capat cosmetice deschise si abandonate prin diverse locuri, din care unele ar fi zburat, in mod normal, direct la cos:


Pasta de dinti Colgate Max White One Sensational Mint - am folosit-o rar, nu stiu cat albeste intr-o saptamana si nici nu vreau sa aflu daca procesul e mecanic. Menta e senzational de comuna, dar echilibrata, din aceea care nu arde, textura - un gel prea gritty si, contrar claim-ului, placa bacteriana se formeaza mai repede decat cu alte paste. Imi place ca au renuntat la ambalajul cu aspect clinic pentru unul glamour. 

Gel de dus cu grapefruit de Florida Jardins du monde Yves Rocher - usor mai agresiv decat restul gelurilor din gama, nu l-as fi tolerat in fiecare zi. Merita cumparat pentru parfumul foarte tonic si apropiat de natural.

Gel de dus cu orez de Laos Jardins du monde Yves Rocher - ceva mai bland cu pielea gratie extractului de ovaz, potrivit pentru lunile reci. Mi-a facut placere sa-l folosesc, imi aduce aminte de sedintele de joaca din copilarie printre si pe tone de grau proaspat recoltat. :)

Gel de dus cu portocala de Florida Jardins du monde Yves Rocher x 2 - imi plac citricele sub orice forma, produsul mentionat aduce a suc proaspat stors.

Ulei esential de rozmarin Aroma-Zone - pentru bai revigorante, tratamente pentru par preparate in casa si picurat in rezervorul cu apa al aspiratorului.

Deodorant roll-on cu hamamelis Yves Rocher - cadou de la o revista, nimic pozitiv in afara de aroma proaspata si curata.

Mini sampon Diplona pentru par vopsit - oferit cu un gel de dus acum mult timp, l-am tot plimbat prin dulapuri si cutii pana i-a venit ceasul. N-are nimic deosebit, miroase a samburi de cirese.

Sampon Pantene Full&Thick - am vrut sa termin produsele cu siliconi si alte minuni, utile in saptamanile reci, in care se uscatorul de par devine obligatoriu pentru mine. Pot sa declar ca m-am lecuit, cel putin pentru o vreme, de testat Pantene-uri...

Lapte de corp cu ulei de masline Yves Rocher - usor, potrivit nevoilor mele, insa nu cred ca-l voi mai cumpara curand din doua motive: nu vine cu tot cu sistemul de dozare, cum ar fi normal, iar valabilitatea specifica produselor bio (6 luni) nu rimeaza cu ingredientele nu prea naturale si conservate cu parabeni. o_0

Gel de dus cu petale de crin alb Nectar of Nature - trei sferturi le-am consumat pe post de sapun lichid. Ca gel s-a comportat foarte bine, m-a deranjat parfumul sinetic, la fel ca la versiunea cu iasomie. Din ce-am testat de la ei pana acum, doar cele florale mi-au displacut.

Crema de dus cu lapte de cocos Nectar of Nature - lipseste parfumul-standard de cocos, extractul de gardenie si laptele vegetal ii confera un aer de cocktail tropical light, foarte potrivit pentru anotimpul cald.

Gomaj pentru ten cu unt de cacao Queen Helene review.

Balsam de buze Madre (Sierra) Bees fara parfum - nu are arome adaugate, la inceput miroase a uleiurile din compozitie, iar spre sfarsit a ceara de albine. Ultima treime mi-a placut mult. :)

Ata dentara cu fluor Dentalux - poate ma insel, dar varianta in cutiuta verde nu este atat de uscata.

Kallos Glossy Restructural Crystal Fluid - nici nu-mi mai amintesc exact de cati ani il am, dar fiindca n-a capatat un iz de ranced (nici nu prea avea de unde, e un amestec de uleiuri siliconice in mare) si pentru ca nu atinge scalpul, mi-am impus sa il termin. In afara de uleiul Dabur, de care o sa ma mai ating sporadic, doar pentru parfum, am cam terminat-o cu serumurile pline de polimeri.

Pasta de dinti cu fenicul si ulei de tea tree Desert Essence review.

Balsam de par Cien Provitamin Volume&Style - are o formula incredibil de buna pentru pretul de vanzare, cu vit. B5, ulei de migdale si miere in cantitate deloc neglijabila in compozitie (mai mult decat in anumite produse locale care se dau naturale si apicole :D), doar cu un silicon, si acela volatil, fara conservanti naspa. Miroase a liliac sintetic, este destul de fluid si mai hidratant decat multe marci cunoscute. Nu imi plac parfumurile gamei pentru par si sampoanele, dar o sa mai incerc balsamuri Cien.


Minus 18! Curatenia de primavara continua in aceasta zona... 








6 comments:

  1. Multe, multe...Hmm, interesant cu balsamul Cien. O sa tin minte :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar sunt interesante unele compozitii de la Cien. ;)

      Delete
  2. Si eu am luat balsamul Cien tot datorita listei de ingrediente. Pana acum se comporta bine :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adevarat! :) Cu toate ca e cel mai light, mi-a hidratat foarte bine parul, deci sunt foarte tentata sa trec si prin cele ramase.

      Delete