Pages

Wednesday, October 26, 2016

Palmolive Be Sensual & So Tempting

Ultimul gel de dus Palmolive cumparat de mine a fost acum vreo doi ani, tot unul destinat sezonului rece si iata-ma-s in acelasi moment, pe repede-inainte, repetand gestul. De obicei, produsele lor apar mai tarziu sau pe sarite la noi, urmatoarea linie sosita ar fi trebuit sa fie Skin Garden, asa ca am ramas surprinsa sa gasesc saptamana trecuta o gama totalmente noua, pe care nu o mai zarisem nici in sectiunile de noutati de pe site-uri straine.

Comunicatele de presa nu au aparut inca, am aflat doar ca ar fi o editie speciala dedicata lunilor reci de iarna, menita sa ne transforme baile de seara in experiente relaxante, senzuale.


Evident, atuul lor principal il constituie parfumul, acesta fiind clar si motivul achizitiei. Ador mirosurile florale, in special in anotimpul rece, in combinatie cu apa cat se poate de fierbinte, astfel incat am trecut cu vederea formatul mare (le-am gasit numai la 500 ml) si lipsa caracterului soliflor, preferat de mine, in mod normal.

Parfumurile acestor geluri de dus sunt unele foarte complexe, pana la punctul in care nu pot sa disting intre note, sunt o invalmaseala de arome florale intense (iasomie, trandafir s.a.) cu accente proaspete, citrice si urme de mosc alb, lemnuri pretioase, condimente. Prefer varianta cu mac, insa nu pot sa motivez clar de ce.

Palmolive Be Sensual (Night Seduction) listeaza intre ingrediente extractul din radacina de iris, care miroase a violete, nu a stanjenel propriu-zis, iar So Tempting (Evening Temptation), uleiuri esentiale de portocale dulci, ylang-ylang si extract din petale de mac (compus non-aromatizant).

Formulele sunt cele obisnuite pentru consistentele de tip gel de la Palmolive, nimic nou, insa au mai umblat sigur la ele, nu mai produc atat de multa spuma si se clatesc mult mai usor comparativ cu gelurile lor translucide scoase acum 3-4 ani. Limpezirea era un aspect care ma deranja la vechile compozitii si unul din motivele principle pentru care am ocolit produsele marcii, deci am fost incantata sa descopar corijarea problemei.


Culorile s-ar putea sa socheze nitel la prima utilizare, in special a celui cu mac, probabil sunt facute asa intentionat, sa amplifice efectul de SPA in cazul in care sunt folosite pe post de spumant de baie, dar nu pateaza obiectele sanitare.

Parfumul persista pe epiderma cel putin 2h dupa spalare, pe de alta parte, gelul in sine nu face nimic deosebit, ba chiar mi-a uscat usor pielea de la nivelul gambelor incat sa simnt nevoia urgenta de lotiune, situatie destul de rar intalnita la mine, eu neavand probleme nici macar cu sapunurile. S-ar putea sa fi contribuit in mare masura la efect si temperatura apei, in timp, o sa fiu sigura,.. Asta imi aduce aminte de un alt punct slab ce m-a sacait ani la rand la gelurile cu arome pentru sezonul rece de la Palmolive: niciunul nu avea textura cremoasa, in timp ce alte firme chiar pun accent pe detaliul acesta.


Ambele aduc foarte bine cu niste parfumuri cunoscute, in genul retro floral, dark & sexy, pe care nu le pot identifica in momentul de fata. O sa le utilizez in urmatoarele saptamani cu placere, insa punctual, cum am procedat si cu Bourjois-urile foarte intens si complex aromate (Seduis-moi, Exalte-moi). Asa cum reiese si din denumirile alese de producator, nu se asorteaza cu un dus facut in graba dimineata si nici nu mi-ar placea sa-mi bombardez simtul olfactiv la acest nivel zilnic.

Zilele acestea ar trebui sa apara cam prin toate magazinele si in ofertele speciale ale supermarketurilor, cand le-am luat eu erau disponibile doar in flacoane de 500 ml, la 12 lei bucata.




2 comments:

  1. A zis cineva mosc? :D Pretul e forte bun, asa ca o sa le incerc si eu, daca o sa le gasesc!

    ReplyDelete