Pages

Wednesday, May 17, 2017

Noutati: Bioten, Nivea, Yves Rocher, Schmidt's, Palmolive...

Din ianuarie nu am mai scris la rubrica "Noutati", insa avalansa de lansari orientata spre sezonul cald m-a determinat sa compilez o lista cu posibile aparitii si in tara noastra. Ca de fiecare data, precizez din start ca imaginile de mai jos nu provin din comunicate de presa locale, deci posibilitatea sa le vedem pe toate in RO nu este de 100%.


Yves Rocher vine, in iunie, cu o noutate absoluta pe segmentul produselor de baie (de la noi din tara, cel putin), gelurile concentrate de dus I My Planet. Cu o formula inovatoare, fara conservanti, cele mai iubite arome  din gama Plaisirs Nature sunt acum de 4 ori mai putin voluminoase, astfel incat un flacon de 100 ml, pe langa avantajul de a putea fi luat in vacantele cu avionul mai usor, micsoreaza si impactul fabricarii/transportului asupra mediului. Noul ambalaj contine tot aceeasi cantitate de surfactanti ca vechiul recipient de 400 ml, deci tot pentru 40 de dusuri ajunge, insa de data aceasta, pentru curatarea intregului corp, este suficienta o cantitate de marimea unei alune.



Deoarece caldura si radiatiile din timpul verii streseaza suplimentar podoaba capilara, propunerile Yves Rocher pentru rezolvarea problemelor in vara 2017 sunt Repair Sleeping Care, un tratament reparator ce se aplica peste noapte, inaintea spalarii, un ser fortifiant de utilizat pe fir umed sau uscat, ambele pe baza de ulei de jojoba,


un top coat bifazic pentru stralucire instantanee, cu ulei de galbenele si un balsam pentru volum cu extract de nalba. Produsele nu contin siliconi, parabeni si coloranti.



Creata in 1964, linia pe baza de extract de musetel, Pure Calmille, se prezinta din iunie a.c. in haine mai moderne, cu formule lipsite de coloranti, uleiuri minerale, siliconi sau parabeni si cu un produs nou-nout, adaptat vremurilor noastre: uleiul micelar demachiant, recomandat pentru toate tipurile de ten.

Divine Moments este numele celei mai recente game de la Fa, ce contine un deodorant spray si un gel de dus-crema cu extract de matase si parfum de camelii salbatice:



Multa lume iubeste delicatetea spumelor de dus Silk Mousse, astfel incat Nivea a pregatit o editie limitata estivala mai fresh, cu arome de zmeura si rubarba, lamaie si moringa.


Pentru ingrijire, ultimele propuneri Nivea ar fi uleiul uscat de corp 4 in 1, fara parafine sau conservanti problematici, cu uleiuri din seminte de bumbac, avocado si macadamia, plus Q10, ce promite reducerea aspectului vergeturilor, uniformizarea nuantei pielii, tonifiere si hranire intensa in doar 2 saptamani...


... dar si lotiunile de corp tip oil-in-lotion cu absorbtie rapida, fara senzatie grasa, ce hidrateaza in profunzime timp de 24h. In ale tari este la vanzare si varianta cu ulei de macadamia si cacao, la noi, se pare, au fost aduse doar 3: flori de cires & ulei de jojoba, vanilie & ulei de migdale, trandafir & ulei de argan.


Adidas ne propune, dupa sedintele de sport si nu numai, Adipure, un gel de dus hidratant, fara coloranti, parfumat floral-suav, cu accente proaspete, curate, de bergamota si frunze de violeta, disponibil in flacoane de 250 si 400 ml.


De la Balea au inceput sa apara editiile limitate ale verii 2017, existand deja in magazinele DM 3 combinatii exotice sub forma de geluri de dus, creme, body mist-uri, sampoane, deodorante spray compacte, fara aluminiu (200 ml = 400 ml): Bahamas Dream (cocos / frangipani), Jamaica Vibes (ananas / anthurium), Viva Cuba (limeta /hibiscus).


Summer Edition e o alta editie limitata de geluri de dus, de aceasta data, de la Palmolive. Destul de interesant faptul ca au mizat doar pe identificarea vizuala si olfactiva, pentru ca, in afara de titlul gamei, produsele nu poarta nume.


Daca, in unele farmacii de la noi au aparut deja noile linii Bioten Care Lab SensitiveCare Lab Mama si Care Lab Sun...



 in Grecia, Bioten (Elmiplant) a inceput sa-si promoveze cele mai recente creatii prin beauty box-uri & co, produse ce ar putea ajunge vara asta si pe piata noastra. Spumantele de baie (750 ml, arata ca niste geluri de dus cremoase), in afara celui cu vanilie & lamaie, au aceleasi parfumuri intalnite la gelurile de dus mai vechi si la sapunurile lichide noi.



Ceva inedit in portofoliul lor ar fi lotiunea de bronzare progresiva Summer Look, pe baza de unt de cacao si ulei de nuca:

Exclusiv pe site-ul oficial Farmec, pana pe 28 mai, se desfasoara o promotie pentru prima gama premium, Gerovital H3 Derma+ Premium Care, ce va fi lansata saptamana viitoare, cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la aparitia Gerovital. Cele 10 produse din componenta ei contin concentratii marite din principii active de ultima generatie, sunt indicate pentru 30+, iar varietatea lor asigura un program complet de ingrijire.


Herbagen a lansat, in linia Spa Antistres, doua tratamente relaxante inspirate din Ayurveda, fara parafine, siliconi, conservanti sau alcool, pe baza de uleiuri naturale (cocos, masline, avocado, chimen negru), ceara de albine si uleiuri esentiale.


In acest sezon carbunele e unul din trendurile principale in cosmetica, dar tentante pentru mine ar fi, deocamdata, doar doua noutati: sapunul negru de la Nesti Dante, fabricat cu cenusa de bananier plantain, ovaz si unt de shea...


...si deodorantul cu magneziu si carbune de la Schmidt's, promovat ca fiind cea mai buna formula scoasa de ei pana acum. In plus, miroase ca dupa ploaie.

sursa: Instagram

Din noile arome ale gamei Sensitive, cu care ma impac minunat, imi fac cu ochiul iasomia si pina colada:

sursa: Instagram

Pe final am lasat ceva relativ amuzant, Neutrogena Light Therapy Acne Mask, un kit format din activator si masca non-UV pentru ameliorarea puseurilor de acnee. A ajuns si in Europa, costa aproximativ 60€ (30$ pe Amazon si alte site-uri), iar parerile despre eficienta sunt, in mare, diametral opuse.




Cam atat pe moment, astept sa vad produsele de la Schmidt's si Nesti Dante in ofertele iHerb si din farmaciile locale cat mai repede, apoi sunt curioasa de aroma spumei cu moringa de la Nivea, ar trebui sa aduca a ceai de tei cu lamaie... :)

No comments:

Post a Comment