Pages

Sunday, October 11, 2015

Craciun 2015 Yves Rocher - colectii speciale pentru gurmanzi

Anul acesta, cei de la Yves Rocher s-au gandit sa urmeze linia clasica si ne aduca o colectie de arome atemporale, dar care nu contenesc sa incante simturile diferitelor genuri si generatii in lunile inghetate.


Descrise de creatorii lor ca ultra senzoriale, cele trei colectii suna, intr-adevar, cald, delicios, decadent:

  • Vanilie picanta (Vanille épicée / Spicy Vanilla)
  • Portocala confiata & migdale (Orange confite & amande / Candied Orange & Almond)
  • Portocala confiata & scortisoara (Orange confite & cannelle / Candied Orange & Cinnamon)

Avem de ales intre geluri de dus normale, imbogatite cu apa de albastrele bio,

geluri exfoliante (250 ml), cu pudra obtinuta din samburi de caise si coaja nucilor de cocos,

balsamuri de buze, formulate cu ulei de migdale dulci si unt de shea.
creme de maini, inclusv variante mini, uleiuri de baie ce capata o textura laptoasa la contactul cu apa, sapunuri lichide, lotiuni de corp, geluri de dus cu granule exfoliante (200 ml).


Tot pentru saptamanile de toamna-iarna, Yves Rocher a reeditat, cu etichete ceva mai atragatoare, colectia de acum trei ani, Pomme délice (Apple Delight), cu aroma de mar copt, vanilat. Un detaliu demn de luat in seama, mai ales in eventualitatea achizitionarii lor online: la fel ca in cazul lotiunilor hidratante din colectiile amintite mai inainte, cea din flaconul de 400 ml este sidefata, doar crema de 150 ml fiind normala.



Sunt foarte incantata de vestea lansarii liniei cu scortisoara, la ce frig s-a facut, o vreau ACUM! In tara de origine, Mar delicios a aparut inca din septembrie, colectiile de Craciun se afla deja la vanzare de cateva zile, nu-mi ramane decat sa sper ca nu se vor lasa prea mult asteptate si pe la noi.







No comments:

Post a Comment