Pages

Tuesday, December 1, 2015

Noutati: Yves Rocher, Gerocossen, Head & Shoulders...

De multa vreme n-am mai compilat o lista-reminder cu produse nou aparute sau care urmeaza sa fie lansate si la noi, dar, in sfarsit, s-a ivit ocazia... :)


Yves Rocher imbogateste Secrets d'Essence, colectia de parfumuri ce poarta semnaturi celebre, cu un EDP, Rose Oud, creat de Annik Menardo, cea care a mai conceput pentru YR Moment de Bonheur si Comme une Evidence. Floral-oriental, cu trandafir de Damasc, lemn de oud, cumin si rasina labdanum, pentru un siaj cald, picant, chintesenta a senzualitatii.

Deja la vanzare in Franta, s-ar putea sa se lase asteptat o vreme in RO, in unele tari data lansarii fiind amanata pentru 2016.



Tot anul viitor apare si noul parfum barbatesc Yves Rocher Cuir Vetiver, creat de Sonia Constant (YR Muguet en Fleurs), ce imbina note de vetiver, santal, cedru, piele si tonka.


O alta colectie ce va fi lansata in tara de origine din ianuarie este Feuilles de Verveine din linia Un Matin Au Jardin, compusa, ca de obicei, din apa de toaleta, gel de dus si lapte de corp. Cam ciudat sa ofere iarna produse cu aroma revigoranta de verbina, asta e, pe alte continente unde Yves Rocher activeaza e cald si frumos. Macar de-ar fi la fel de inspirati sa aduca si in Europa o alta chestie fresh, gelul Jardins du Monde cu pepene verde...


Nu le-am zarit inca la noi, insa Lidl tocmai a scos 6 parfumuri, botezate KESHI (4 feminine: Forever, Elegant, Stars, Jewel + 2 masculine: Rich, Night) intense, elegante, cu caracter, potrivite sezonului in care ne aflam. Din cate am citit pe net, se pare ca sunt, ca de obicei, tot dupes ale unor arome celebre: Keshi Elegant (cel alb) - Miss Dior Cherie, iar Keshi Forever (verde) - Hugo Boss Ma Vie.

In intampinarea tuturor problemelor legate de fir si scalp vine echipa Capilmed de la Gerocossen, alcatuita din 5 sampoane-tratament:
  • Capilmed cu sulf si alantoina, imbogatit cu ulei de eucalipt - combate matreata, are efect seboregulator si keratolitic. Reduce excesul de sebum, combate infectiile fungice, indeparteaza celulele moarte de pe scalp si calmeaza iritatia. Regenereaza si favorizeaza cresterea parului.

  • Capilmed cu acid salicilic si climbazol, imbogatit cu ulei de lavanda - actioneaza pentru indepartarea scuamelor de pe firul de par și a placilor scuamoase de pe scalp, calmeaza pruritul  si restabileste echilibrul florei scalpului. Combate eficient matreata și previne reaparita ei.

  • Capilmed cu extract stabilizat de drojdie si chinina, imbogatît cu ulei de ricin - stimuleaza cresterea sanatoasa, confera vigoare si combate caderea parului, ajuta firul sa devina mai frumos si mai rezistent.

  • Capilmed cu 5% uree si extract de musetel, mbogatit cu extract de grapefruit - pentru spalarea parului cu scalp uscat, sensibil, ce se irita usor. Realizat pe baza unui complex de substante ce actionează sinergic: ureea hidrateaza pielea capului, musetelul calmeaza senzatia de mancarime, iar extractul de grapefruit are efect antiseptic . Spala delicat parul, lasand o senzatie de confort si prospetime.

  •  Capilmed cu proteine din soia si cheratina, imbogatit cu ceai verde - pentru frul subtire, curata delicat parul fragil, fortifica si ofera volum, stralucire, protejeaza impotriva despicarii varfurilor.


Se pare ca lavanda e trendy sezonul acesta in produsele antimatreata. O alta optiune, dar cu DualZinc (piritionat si carbonat de zinc), recent aparuta pe rafturile romanesti, ar fi samponul Head & Shoulders Nature Fusion Nourishing Care. Conceput special pentru femei, promite o formula mai delicata decat a precedentelor H&S, efecte rapide si pe termen lung, o textura cremoasa, ce hraneste firul, plus un parfum unic, foarte persistent:
  • note de varf: grapefruit, mere rosii, pere.
  • note de mijloc: iasomie, violete, lavanda.
  • note de baza: ambra, mosc, cedru.



Din aceasta luna, magazinele DM adauga in oferta balsamurile de buze Bee Natural, cu formule excelente, pe baza de produse apicole, unt si lapte de cocos, lanolina, vanilie: Coco Nilla, Strawberry.

sursa
Gama antiacnee de la VivaNatura, cu tea tree si argila, se prezinta acum in ambalaje mai practice si mai estetice, fiind compusa din lotiune, gel si masca, momentan, putand fi achizitionata si sub forma de pachet promotional.


De la aceeasi firma mai avem doua produse nou-noute: o crema hidratanta si matifianta pentru ten mixt, cu bambus si migdale dulci, plus una pentru ten gras, cu aloe vera si grapefruit.
Pudra iluminatoare universala, din orez de Java, lansata de Bourjois in 1895, imbraca haine de sarbatoare pentru Craciunul 2015, fiind disponibila in editie sidefata (cu pigmenti stralucitori ultra fini) si ambalaj retro:


Magazinul online Farmec are si el produse dermato noi, iar in perioada 1-3 decembrie ofera transport gratuit in multe tari europene pentru comenzi de minimum 99 lei.

La multi ani romanilor de pretutindeni!

2 comments:

  1. La multi ani! :)
    Am trecut pe lista de dorinte un sampon Capilmed de la Gerocossen si un parfum de la Lidl, abia astept sa le vad in magazine :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :* Sunt i eu tare curioasa de Capimed-uri, dar nu ma pot inca hotari cu care sa incep. :)

      Delete