Pages

Thursday, May 14, 2015

Cien Nature & Cien Foot Care, noi surprize estivale de la Lidl

Zilele acestea isi fac debutul pe rafturile din strainatate si va mai dura putin, probabil, pana ajung in Romania. La noi, Lidl nu a adus niciodata linia bio numita Suhada, insa una cu extracte naturale (multe uleiuri: migdale, floarea-soarelui, avocado, jojoba, macadamia, babassu...) si certificare NATRUE suna foarte bine.


Cien Nature are, deocamdata, doar doua subgame pentru ingrijirea fetei (pentru ten uscat, cu extract de maces  + cu rodie, pentru ten matur), din care fac parte:


  • creme pentru fermitatea conturului ochilor, fara parfum (15 ml / 1,69 €).

  • crema de zi intens hidratanta, crema antirid cu efect de catifelare (50 ml / 2,29 €).



  • creme de noapte regenerante si antioxidante (50 ml / 2,29 €).



Pentru corp, Lidl a creat in aceeasi linie un ulei anticelulitic si pentru fermitate similar, la prima vedere, celui de la Weleda, cu extract de mesteacan si coenzima Q10 (100 ml / 3,49 €) si o crema foarte hranitoare, pe baza de galbenele, pentru maini uscate, crapate chiar (75 ml / 1,49 €).


Cien Foot Care vine in completarea liniei clasice pentru ingrijirea picioarelor cu 4 produse ceva mai adaptate lunilor de vara:



  • crema pentru stralucire si catifelare cu extract de matase si absorbtie rapida (100 ml / 1,99 €) si  gel racoritor pentru picioare obosite, cu mentol (100 ml / 1,29 €) .


  • spuma cu unt de shea si uree, fara efect gras, pentru calcaie extrem de uscate si crapate, recomandata in special diabeticilor (100 ml / 1,99 €) si deodorant racoritor, cu mentol, ce garanteaza picioare uscate timp de 24 h (200 ml / 1,49 €).



Liniile acestea de ingrijire a pielii vor veni insotite de produse de machiaj Cien ce numara cateva nuante noi de farduri si lacuri de unghii, in trendurile verii 2015.

4 comments:

  1. Arata tare bine. Ma gandesc ca la noi vor aparea pe la anul, ca asa-i de obicei. Dupa ce se satura aia din tara-muma a Lidl-ului de noile produse, sunt trimise si la noi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca le mai trimit vreodata! :)) S-ar putea, totusi, sa nu ne ocoleasca nici de data asta, in IT, GER vor fi puse in vanzare din 18 mai, iar ultima lansare, linia de protectie solara (desi incompleta), s-a produs la timp si in Romania...

      Delete
  2. de astazi ar trebui sa fie deja gama pentru picioare in magazine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. N-am trecut pe la Lidl inca, m-ar interesa gelul racoritor, astept insa cu mai mult interes chestiile de fata

      Delete