Pages

Friday, May 1, 2015

Noutati: Ultra Doux pentru corp, Nivea In-Shower pentru ten, Weleda, Bioderma...

Alta luna, alte tentatii ce ni se pregatesc ori sunt deja disponibile la raft...

Desi, de la crearea ei in 1983, linia Ultra Doux a fost dedicata exclusiv ingrijirii parului, primavara lui 2015 ne surprinde cu o manevra impredictibila semnata Garnier: lansarea primelor cosmetice pentru intretinerea corpului, ce imprumuta parfumurile si ingredientele-cheie din gamele deja cunoscute, fara parabeni sau consistente grase, lipicioase. Noile produse sunt disponibile in ambalaje de 200 ml, doar cele din flacoanele cu pompa existand si in format de 400 ml.

Pentru piele extrem de uscata: Ultra Doux Honey Treasures - unt si lapte de corp cu actiune reparatoare, pe baza de laptisor de matca, propolis si miere, ce confera epidermei note dulci, subliniate de vanilie si tonka:


Pentru piele foarte uscata: Ultra Doux Olive Mythique - lapte de corp si ulei uscat cu actiune hranitoare, formulate cu ulei de masline extravirgin (nu miroase a salata, parfumul e unul delicat, feminin, cu o urma de citrice):

Pentru piele uscata: Ultra Doux Ulei Minunat - lapte hidratant si lapte de corp sub dus cu uleiuri de camelie, argan si aroma orientala:

Curentul in-shower/sub dus pare sa ia amploare, Nivea tentandu-ne cu 3 produse concepute special pentru ten, fiecare, la pretul recomandat de 3,99 €: o lotiune de curatare pentru piele nornala si mixta (75 ml, cu vitamina E), una pentru piele sensibila (75 ml, cu ulei de migdale) si o crema demachianta (150 ml). Formula, bazata pe bi-gel (oleo gel si hydro gel), este capabila sa dizolve orice urma de machiaj, inclusiv mascara, fara efectul ochilor de raton. Lotiunile se aplica pe tenul umed, se maseaza usor, apoi se clatesc folosind apa calduta. Dischetele demachiante si etapa aplicarii unei creme hidratante devin, in acest fel, complet inutile! Dupa uscare, se poate trece direct la machiaj. 


Nivea Fresh Flower este un deodorant spray fara aluminiu (contine, insa, alcool) ce promite o sezatie prelungita de prospetime si protectie impotriva transpiratiei timp de 48 h:


Pentru zilele calde, Yves Rocher a creat Naturelle Osmanthus, o apa de toaleta (75 ml /35 €) proaspata, spontana si senzuala, ce imbina absolutul de iasomie sambac si cel de osmanthus cu esentele de lamaie si cedru:


L'Occitane Pivoine Sublime, cea mai recenta gama cu bujori a marcii, listeaza numeroase produse de ingrijire, dintre care interesante mi s-au parut balsamurile de buze (5 g/15,5 €, 1 incolor si 3 pigmentate, FPS 25), similare la aspect celebrelor Fresh Sugar.

Parte componenta a seriei La Collection de Grasse, Iris Bleu & Iris Blanc este noua propunere parfumata marca L'Occitane, formata din apa de toaleta (75 ml/57 €) si cosmetice asortate pentru ingrijirea corpului. Notele de varf: coacaze negre, citrice; notele de mijloc: iris, ylang-ylang, piersica; notele de baza: iris, cedru, mosc alb.
Mercedes-Benz lanseaza, in luna primilor trandafiri, Rose, o apa de toaleta (30 ml/40 €, disponibila si in flacoane de 60 sau 90 ml) dulce, proaspata si tinereasca, intocmai ca un buchet de senzualitate, optimism si exuberanta. Note de varf: grapefruit, coacaze negre, trandafir; note de mijloc: lemn de trandafir, elemi, magnolie; note de baza: mosc alb, ambra. cedru.



Almond Sensitive Personal Care este o linie de ingrijire a corpului de la Weleda, bazata pe ulei de migdale bio, recomandata pielii sensibile si reactive. Gelul de dus, formulat cu surfactanti blanzi si unt de shea, curata delicat, iar crema de maini si lotiunea de corp se absorb usor, creand un finish matasos si prevenind, pe termen lung, deshidratarea, gratie cerii de albine.


Davidoff a pregatit pentru sezonul estival 2015 o editie limitata Cool Water formata din doua ape de toaleta: Summer Seas for Women (pepene galben, lacramioare, radacina de iris, 46 €/100 ml) si Sea Rose Summer Seas (mandarine, trandafiri, acorduri lemnoase de casmir, 39 €/100 ml)


Unisex, CK One Summer 2015 (EDT, 44 €/100 ml) promite pielii insetate acorduri de gin tonic stropit cu un shot de citrice. Note de varf: coaja de lamaie si lime, ienupar, pepene verde inghetat; note de mjloc: ghimbir, anason stelat, castraveti; note de baza: mosc, amber wood, patchouli.


Daca Chanel propune Méditerranée 2015,  Bourjois (din aprilie a.c., marca independenta de Chanel) vine  cu La Laque, o colectie formata din 12 lacuri de unghii in culori intense, ultra stralucitoare. Pretul este de 10,95€/buc, iar nuantele de mai jos sunt, de la stanga la dreapta: 12 Ni Vernis Bleu, 11 Only Bluuuue, 10 Beach Violet / 03 Orange Outrant, 05 Are You Reddy, 09 Marron Show.


Nou-sositele din gama Color Riche Les Vernis de la L'Oreal: 244 Green LOL si 245 OMG Blues.
L'Oreal ne propune, din mai, Nude Magique BB Stick (12 €), cu textura cremoasa si finish pudrat, natural, in doua nuante:pentru ten deschis spre mediu si mediu spre inchis, usor de purtat chiar si in buzunar, perfect pentru a retusa rapid orice imperfectiune. Ce e atat de magic la el? Permite pielii sa respire si este atat de lejer, incat nici nu se simte.

Pentru vara, aceeasi firma a pregatit Glam Bronze Eau de Soleil, un iluminator cu microparticule aurii si FPS 18...


...si La Terra Tribal, o pudra bronzanta in format mare, pentru fata si corp, disponibila in doua nuante: 01 Portofino - Leggero si 03 Amalfi - Medio


Luna aceasta lanseaza si Astor, in editie limitata, Deluxe Maxi Bronzer-ul, tot in doua tonuri: 201 Summer Kiss si 202 Summer Love.


Pudrele bronzante de la Bourjois sunt Mat Illusion (21 - deschis, 22 - inchis, 15, 95 €) si Sun Illusion (71 - deschis, 72 - inchis, 13,95 €):

Sunlight Elixir (16,95 €) completeaza gama bronzantelor, fiind un ulei uscat pentru corp, cu FPS 15, parfumat, ce confera pielii, intr-un mod subtil, nuanta aramie si stralucire:
FA vine cu o editie actualizata a gelului de dus cu iaurt, vanilie si miere, Adidas lanseaza Skin Detox, exfoliant, cu extract de acai...



...I Love... vrea sa ne indulceasca apa cu o crema pentru baie si dus parfumata cu bezele roz sau sorbet de lamaie:


Avene aduce inca o solutie de curatare zilnica pentru pielea uscata si sensibila, Gentle Shower Gel (200 ml si 500 ml / 7,5 €si 12,9 € ):


Asteptarea a luat sfarsit pentru persoanele ce detesta senzatia oferita de majoritatea cremelor pentru protectie solara! Inspirata din cosmetica asiatica, noua lotiune Hydrabio Eau de Soin SPF 30 (50 ml / 9,9 €) de la Bioderma asigura, din cateva pulverizari, o hidratare intensa a tenului, ecran solar si un complex antioxidant persistent. Datorita texturii imperceptibile (se simte ca un val racoritor doar la aplicare), poate fi utilizata in stilul layering (inainte, la mijloc sau dupa toate cremele si serurile), pentru fixarea machiajului, in general, oricand pe timpul zilei. Evident, constituie un produs ideal si pentru copii sau barbati.


Zilnic, zona ochilor este iritata mecanic de aproximativ 150 ori (manevrarea lentilelor de contact, frecatul inconstient, aplicarea machiajului/demachierea s.a.), la care se adauga iritatiile chimice si cele provocate de factorii de mediu. Pentru cei cu reactii extreme la toate acestea, La Roche-Posay a conceput Toleriane Ultra pentru conturul ochilor (20 ml/19 €), o crema bazata pe NeurosensineTM si niacinamida, ce reduce pruritul, calmeaza pielea si dezumfla tesuturile.
Stylist Solutions Big Sexy Volume se numeste noua linie de la Syoss ce promite un rezultat senzational: de doua ori mai mult volum pentru par atunci cand produsele (fixativ, spuma, spray pentru uscarea cu foehn-ul, 3,99 €/buc) sunt folosite in tandem cu uscatorul.


Din mai, vopseaua Syoss Oleo Intense apare in formula noua, cu tehnologie oil booster pentru o stralucire cu pana la 90% mai crescuta, fara amoniac, fara picurare in timpul de actionare si  cu o rezistenta a culorii de pana la 6 saptamani. Rezultatul: un par cu aproape 50% mai ingrijit decat cu vechile ingrediente. Odata cu aceasta modificare tehnica, sosesc doua nuante noi de saten: 4-86 Chocolate Brown si 5-60 Caramel Brown:


Din 4 mai, oferta Lidl include linia Cien Sun (FPS intre 6 si 50), din care face parte si un spray calmant cu aloe, destul de polivalent, imi imaginez:


Deja disponibila in magazine, Elmiplant Sun Baby ori si-a schimbat doar ambalajele, ori este o linie complet noua, trebuie sa asteptam, probabil, (re)lansarea oficiala pentru mai multe detalii:


Crest 3D White Polishing Treatment, Brilliance Boost este un scrub dentar fara fluor, cu de 3 ori mi mult ingredient activ decat o pasta normala, sigur pentru smalt, pentru folosire ocazionala, indicat celor care vor dinti mai albi si persoanelor predispuse la acumulari rapide de tartru. Nu prea cred ca o sa vedem produsul (oficial) si-n Romania, dar Crest = Blend-a-Med, n-ar fi, totusi, imposibil...


E.l.f. tocmai a scos prima sa linie de cosmetice pentru ingrijirea tenului, la preturi cuprinse intre 8 si 12 $/produs. Deocamdata, poate fi comandata doar de pe site-ul american, insa, chiar daca isi va intarzia sosirea in Europa, va fi accesibila, probabil, in curand, pe iHerb.


Un 1 mai vesel va doresc, indiferent daca-i muncitoresc sau in weekend prelungit! :*

2 comments:

  1. Abia astept sa pun mana pe untul de Garnier, pentru ca nu m-am inteles cu produsele pentru par.
    Elisa,
    www.diversitate.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cei de la Garnier au declarat ca au pus accentul pe parfum, dorind sa ofere o experienta senzoriala deosebita, compozitiile nu au nimic inovator. Pe mine m-ar imbia lotiunea sub dus pentru vara.

      Delete