Pages

Monday, December 12, 2016

Preview noutati L'Oreal 2017 : Flori Rare, Botanicals, Colorista...

Cu gandul la colectiile si ofertele speciale de Craciun, e usor sa uitam ca, imediat dupa terminarea zilelor festive, intram intr-o perioada la fel de frumoasa, primul sezon de lansari din noul an.

Ca intotdeauna, L'Oreal isi pastreaza intaietatea la viteza aparitiilor la raft si diversitatea produselor oferite spre vanzare, cele mai interesante dintre noutatile pe 2017 fiind inspirate din doua trenduri puternice din media online: cosmetica asiatica si ingrijirea parului in stil Pinterest (solutii botanice de intretinere si culori desprinse din seriale fantasy ori benzi desenate).

Crema demachianta L'Oreal Skin Expert Flori Rare a fost conceputa pe acelasi principiu ca balsamurile rinse-off coreene, pentru curatarea delicata si facila a pielii uscate sau sensibile. Textura sa bogata si onctuoasa se transforma in apa in timpul masajului, dizolvand pana si cele mai rezistente urme de machiaj (al ochilor, inclusiv), hranind si calmand totodata epiderma. Cu extracte si parfum de trandafir galic si iasomie, formulat cu ulei mineral, produsul va fi disponibil in ambalaj de 200 ml, la pretul aproximativ de 6 €.


Un alt produs inpirat din hiturile Asiei Rasaritene e Hydra Genius Aloe Water, un serum hidratant de generatie noua, cu apa de aloe si acid hialuronic, a carui textura lichida, fara efect gras sau lipicios, intra instant in epiderma, promitand o piele proaspata si hidratata timp de 72 h.

Toate versiunile contin alcool denaturat, doar in cea pentru piele uscata si sensibila fiind in concentratie mai mica, pe pozitia a cincea in INCI. Hydra Genius va aparea in februarie, costand cam 10 € pentru un flacon cu pompa de 70 ml.


Garnier isi extinde linia SkinActive cu doua geluri micelare spumante polivalente (spalare & demachiere), pe baza de apa de struguri, fara parfum, ce promit o curatare profunda, dar delicata a tenului, improspatand si calmand pielea in aceasi timp:


Tranzitia spre compozitii ceva mai curate continua la compania L'Oreal si in 2017, prin lansarea gamei Botanicals Fresh Care, declinata in 4 versiuni: geraniu (pentru par tern sau vopsit), coriandru (par fin, fragil), ulei de camelina (par rebel), ulei de sofranel (par uscat). In functie de problema adresata, mai listeaza si alte uleiuri: de cocos, in, negrilica, soia.

Produsele nu contin parabeni, siliconi si coloranti, sunt ambalate in flacoane obtinute din plastic reciclat, costa, fiecare, sub 10 €/bucata, iar sampoanele (tot cu sulfati, pe baza de SLES si coco-betaina) sunt doar in format mare, de 400 ml.

In ajutorul parului foarte degradat vine in curand si gama Artar Vindecator de la Garnier Ultra Doux, cu seva de artar si ulei de ricin:



Elseve se extinde cu Phytoclear, o linie noua impotriva matretii, fara siliconi, cu parfum delicat, pe baza de pirocton olamina si 3 uleiuri esentiale, formata din 4 sampoane si doua solutii topice: o masca de tratament si exfoliere a scalpului, ce se aplica inaintea spalarii propriu-zise si un ser ce ajuta la rezolvarea problemei chiar de la radacina.

Fiecare produs contine o combinatie unica de uleiuri esentiale, dintre urmatoarele: tea tree, lemongrass, geraniu, menta iute.
In final, Colorista, vopselele de par inspirate de Instagram si Pinterest, poarta hashtag-uri in loc de numere si vor fi disponibile sub forma de spray ce dureaza o zi,


de formula washout (cu pigmenti dispersati intr-o baza de balsam) ce dureaza o saptamana, respectiv, doua,

de vopsele permanente ce prind chiar si pe par inchis, un decolorant cu efect de blond platinat (deschide pana la 8 tonuri, fara ingalbenire, formula pe baza de ulei, fara amoniac) si un kit special  ombre:



Disclaimer: textul  de mai sus nu este un  comunicat de  presa, deci nu stiu cand / daca vor fi aduse toate produsele sau chiar vreunul si la noi (oricum, exista eBay si alte solutii), mi s-au parut interesante, usor diferite de lansarile cu care ne-a obisnuit pana acum aceasta firma. Ma tenteaza in special demachiantul, daca au reusit sa-l faca la fel de eficient ca micelara roz de la Garnier, atunci va fi, cu siguranta, un concurent serios pentru balsamurile asiatice originale.


2 comments:

  1. M-ar tenta gelurile micelare si produsele de la Ultra Doux :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orobabil o sa le aduca Aoro daca firma n-are de gand sa le lanseze in Romania. :)

      Delete