Pages

Friday, May 2, 2014

Noutati Cosmetic Plant, Farmec, Elmiplant, Yves Rocher...

Inceput de luna, val nou de tentatii cosmetice! :)

Samponul hidratant-regenerant cu ulei de argan bio de la Cosmetic Plant este fara sulfati (dar cu sodium coco sulfate, cam la limita), fara conservanti tip methyl***one sau parabeni, fara coloranti, cu o gramada de ingrediente inedite pentru un asemenea produs de origine locala. Daca sareau peste quat, era aproape perfect din punct de vedere al compozitiei.



Alte sampoane, dar de la Farmec, in 5 variante: regenerant (mesteacan si rozmarin), crema (laptisor de matca), multivitaminizant (catina si ghimbir), revitalizant (ceai verde si lamaie), nutritiv (germeni de grau si miere). Sunt disponibile in flacoane de 200 si de 400ml, impreuna cu un sticker ce poate aduce diverse premii. 


Benzile depilatoare cu unt de shea si ulei de rozmarin Velvet Touch de la Elmiplant sunt indicate inclusiv pielii sensibile si vin in set de 12 + 2 servetele de curatare:



Pentru vara, Yves Rocher a pregatit colectia Luminelle 2014, din care fac parte produse de machiaj, un gel de dus si o apa de toaleta cu note prospete, citrice:


Creion Regard Waterproof:


Fluid iluminator:


Fard-crema sidefat ultrarezistent Ombres:



Spray hidratant pentru corp cu pulpa de aloe:


Rujurile Brilliance Vegetale cu ulei din samburi de cirese:




Nesti Dante isi imbogateste colectia Dolce vivere cu doua sapunuri la care si descrierea suna atragator, Pisa (magnolie, flori de cais, crin) si Lago di Como (iasomie, sofran, zambile):


Palmolive a avut drept inspiratie pentru linia estivala cocktailul national al tarii ce gazduieste cel mai important eveniment sportiv al anului. SensaƧao do Brasil contine doua geluri de dus-crema, Caipi Coconut (cocos, evident) si Caipi Passion (floarea pasiunii si uleiuri esentiale de portocale dulci, pin), care se afla deja in oferta magazinelor de la noi:




Le Petit Marseillais isi extinde portofoliul cu deodorante fara aluminiu, pe baza de ulei esential de salvie, sub forma de roll-on si spray, in 4 variante: ceai verde, shea, trandafir si floare de portocal. Mi-ar placea mult sa le vad si pe rafturile de la noi.





Sursele imaginilor: site-urile oficiale, internet.











No comments:

Post a Comment