Pages

Wednesday, June 4, 2014

Produse terminate (9)

In aproximativ doua luni, am reusit sa consum multe flacoane care isi asteptau obstescul sfarsit inca de anul trecut, deci sunt de multumita de modul in care decurge operatiunea Exterminarea 2014. Cu gelurile de dus m-am calmat surprinzator de mult, cu siguranta datorita redescoperirii sapunurilor, am mai aruncat produse de machiaj expirate aproape neatinse, acum visez la un relativ minimalism cu episoade scurte de testari. Poate ma voi surprinde pe mine insami daca nu mi-o iau inainte unii fabricanti de cosmeticale... :))

Poza de grup inainte de marea imbarcare:



Deo spray Bourjois No Default - ar trebui sa-mi fie suficienta piatra de alaun, dar pacatuiesc constant, mai mult din plictiseala. Miroase feminin, dar nu chiar a iris alb, deloc pudrat sau greoi. Asupra eficientei nu ma pot pronunta, o banuiesc prezenta, in cazul meu functioneaza aproape orice.  Eu chiar n-ar trebui sa scriu recenzii despre astfel de produse. 

Gel de dus Bourjois Seduis-moi! review.

Gel de dus cu lapte de bumbac si mac Le Petit Marseillais review.

Balsam de buze Badger Mocha Cocoa review. Cel mai bun produs bio/organic testat pana acum, sigur o sa-l mai achizitionez. Repara rapid tesuturile afectate de ger sau uscaciune, isi mentine proprietatile indiferent de temperatura, asigura o emoliere perfecta si durabila, utilizarea lui e o adevarata placere.

Balsam de buze Hurraw! Licorice review.

Sampon Desert Essence Coconut - se pare ca i-au schimbat iar formula, sper ca va fi mai hidratant. Nici spuma nu imi place, prea multa si asemanatoare cu cea a produselor conventionale (de la sodium coco sulfate). Chiar si asa, aroma de vacanta si luciul conferit coamei ma vor determina, probabil, sa il mai cumpar.

Sampon VivaNatura cu aloe si brusture review.

Balsam cu ulei de catina Planeta Organica review.

Sampon Nectar of Nature cu aloe vera review. Perfect pentru curatarea in profunzime ocazionala, va fi, in mod cert, un produs de baza in programul meu.

Sampon Apimond cu otet de cidru - in afara culorii mai deschise si a mirosului slab de lavanda, usor acru de la ingredientul de fermentatie, nu simt nicio diferenta in comparatie cu samponul revigorant descris aici. L-am cumparat deja pe cel antimatreata, al treilea din cele patru curate din oferta firmei; fiind mentolat, merge mai bine pe canicula. Scalpul meu se impaca excelent cu sistemul de surfactanti utilizat, insa cred ca o sa-l evit pe cel impotriva caderii parului, proteinele folosite des imi transforma firul in ceva aspru si frizzy. In plus, l-am mai avut in vechea formula si n-am observat efectul la care face referire (nu ca m-as astepta la asa ceva de la un sampon, fie el Vichy, Nioxin sau oricare altul, bio sau nu).

Sapun lichid Cien cu lotus - cred ca o sa cumpar pana nu mai pot acest produs marca proprie Lidl, dar nu cu aroma mentionata, nu-mi place deloc, deloc.

Gel de dus cu lotus de Laos Yves Rocher - aceeasi problema, tre' sa ma feresc de lotusi... 

Gel de dus Cien Asia Harmony review. Frumos parfum, mai vreau editii limitate de genul acesta!

Gel de dus K Classic Care Oriental Nights - tot o editie limitata, de data aceasta a marcii proprii Kaufland. Miroase cam sintetic, dar placut si e usor agresiv daca prelungesc balaceala. In ansamblu, este bun,  mai ales ca formula e mai curata decat a majoritatii celor ce se gasesc pe rafturile magazinelor obisnuite.

Pasta de dinti Blend-a-Med Pro Expert Clinic Line Gum Protection - n-am fost atenta cand am pus-o in cos, intentionam s-o iau pe cea pentru intarirea smaltului si m-am chinuit rau cu ea pana am consumat-o complet... In general, pastele ce vizeaza gingiile contin substante yucky  pentru papilele mele gustative, iar cea in cauza n-a facut exceptie. 

Pasta de dinti Desert Essence cu tea tree & neem - ei, alta poveste cu paste :)). Preferata din ultima vreme, deja e pe drum intr-o comanda iHerb una din noile versiuni aparute.

Crema de dus ultra soft Nectar of Nature cu lapte de vanilie - singurul gel NofN pe care nu l-am folosit cu placere, ba chiar a sfarsit ca sapun lichid. Am sperat ca imi va incalzi baile din primele luni ale anului, insa m-a lasat rece, asa cum o fac, de obicei, aromele vanilate.

Gel de dus Elmiplant Care Moments cu miere si lapte de bumbac - sunt o fana a gamei, deci inclusiv acesta mi-a placut pana la ultima picatura. Miroase exact ca uleiul de dus cu argan de la Nectar of Nature. :)


Minus 18! :)







6 comments:

  1. doar doua produse am folosit din cele pe care le-ai terminat :(.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este vreme pentru testari! :) Chestia-i ca pozele de ansamblu chiar ajuta, acum imi dau seama ca am consumat cateva care chiar imi plac si care ar putea ramane de baza.

      Delete
  2. Ai terminat o grămadă, bravo :-D Gelul de duș Cien l-am avut și eu, l-am prins la ceva promoție cu 3,5 lei, mi s-a părut cel mai tare gel de duș Cien. Și eu mai vreau ediții limitate din acestea :-D
    Ce tare că gelul Elmiplant miroase ca cel cu ulei de argan de la NofN, nu știam. Îmi place la nebunie mirosul ăla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lidl vinde cel mai reusit dupe dupa Coco Mademoiselle, nu m-as mira ca si gelurile de dus sa fie "editii limitate" :)) ale vreunei linii celebre, prea misto se prezinta pentru ceea ce sunt. :D

      Delete
  3. Nu stiu de ce, dar nu ma tenteaza deloc le petit marseillas..le-am si mirosit si parca nu am zis wow. Cu atat mai bine pentru mine, zic :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt bune "sans plus" :D, eu as mai cumpara chiar si numai pentru modul in care spala si se clatesc. In schimb, de produse pentru par si corp nu ma mai apropii prea curand.

      Delete