Pages

Wednesday, August 27, 2014

Noutati: Cheia, Dove, Yves Rocher, Cien, Kallos

Ce am mai zarit interesant in magazine sau pe internet:

Singura marca romaneasca de azi e una de existenta careia am aflat recent, nu e proaspat lansata, insa merita pomenita. :) Mi-au iesit ochii din cap ca la melc, apoi am izbucnit in ras cand am dat cu ochii de Cheia pe sectiunea de shopping a Carrefour.ro. Se potriveste ca nuca-n perete cu restul ofertelor, apoi, exceptand numele si aspectul auster, nu mai are nimic in comun cu sapunul din vremea raposatului, INCI-ul curat s-ar fi asortat unui magazin tip Plafar. Sampon solid, diverse sapunuri (cu argila albastra, sulf, ciocolata s.a.), pudra din sare si bicarbonat de sodiu pentru igiena dentara :D :


Dove a lansat in tarile vecine gelul de dus Caring Protection, posibil vechiul Cream Oil cu formula noua, mai delicata, pare-se si cu aroma modificata. Am zis ca nu mai cumpar nimic de la aceasta firma si m-am tinut de cuvant pana acum, insa, daca il aduc si la noi, probabil o sa calc stramb dintr-un singur motiv: miroase a iasomie, lacramioare si frangipani. :)


Uleiurile de corp Dove Purely Pampering presupun ca n-or sa pupe rafturile romanesti, desi au aparut deja in multe tari europene:


Un gel de dus-crema, parfumat cu magnolie chinezeasca, o sa apara curand in oferta Yves Rocher...


... urmat de crema de dus dintr-o editie limitata Les Plaisirs Nature (plus, evident, lapte de corp, lumanare parfumata si ce mai e de obicei) cu aroma de pere si caramel:


Lidl e pus pe fapte mari, a upgradat imaginea cosmeticelor de baza, a scos pe piata multe produse noi in ultima vreme (in Germania), a pornit si o campanie publicitara, cu model cu tot, lucru rar intalnit la marcile proprii. Deodorantele, gelurile au inceput sa apara deja si in magazinele noastre.

Trei variante Beauty Elements, formate fiecare din balsam pentru maini, gel de dus exfoliant, esenta de baie si unt de corp - Wave Deluxe (nufar si menta de apa), Onyx Deluxe (ulei de moringa si unt de shea), Sky Deluxe (orhidee si lapte de orez):


Cien Color Lip Butter:

Cien All-in-One BB Cream in doua nuante:



Cien Ultra Shiny Lip Gloss:


Lotiuni hidratante pentru corp cu uree, migdale si rodie:


Deodorante in flacoane mai atragatoare, cel cu pulverizator roz fiind fara aluminiu:


Creme de maini cu lavanda si flori de cires (L'Occitane dupes, cel putin la aspect :D):


Produse pentru curatarea tenului cu lotus si matase:



De la Kallos au aparut doua masti pentru par, una hidratanta, cu extract de alge si ulei de masline, cealalta - intaritoare, cu multivitamine si banane:



Diverse tratamente pentru scalp de la Head & Shoulders:



Cel mai tare astept sa apara Cien-urile, sper sa aduca macar 75% din noutati, mai ales ca s-au gandit sa produca incepand din vara asta si multe versiuni mini, utile pentru calatorii, geanta si nu numai. Iar pentru ca in lunile reci folosesc balsamuri cu siliconi, mi-am achizitionat deja Kallos-ul cu alge, n-am mai avut ceva de la ei de mult timp. Miroase floral-light, cumva a iasomie si are o formula mai buna decat a celor scoase in anii trecuti.






11 comments:

  1. ce tare cu sapunurile Cheia, nu le-am vazut in Carrefour, o sa ma uit mai atent :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Unele sunt chiar interesante, dar nu le-am vazut deocamdata in magazinul fizic.

      Delete
  2. Dar de ce ai jurat sa nu mai folosesti produse Dove?

    ReplyDelete
    Replies
    1. N-am jurat chiar, daca ma atrage in mod special ceva, nu imi refuz placerea. Dar, in general, ocolesc produsele de la Unilever. Pentru ca Olanda, compozitii nu prea grozave, Greenpeace, campanii ipocrite s.a.

      Delete
  3. Eu le-am scris acu vreo saptamana celor de la Lidl Romania, pe pagina de FB, ca astept sa aduca si in Ro lipbutter-ele si mi-au raspuns ca-mi vor face o surpriza frumoasa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo, super, mi-a ramas gandul la Flirty Coral! :)

      Delete
  4. De la fiecare firma prezentata ma tenteaza cel putin un produs, dar cel mai mult imi place relansarea brandului Cheia. Si cate noutati Cien...abia astept sa apara si la noi, vorba ta macar 75%.

    ReplyDelete
  5. Am nevoie de crema de maini Cien cu floare de cires. AM NEVOIE!:)) Banuiesc ca daca se vor gasi la noi o sa mi se lipeasca de mana si o lotiune de corp. Ahhh, numai de ar aparea o data! Entuziasmul atinge cote maxime!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ar trebui bazaiti pe FB de multa lume, poate se hotarasc sa aduca mai multe produse...

      Delete
  6. au aparut intre timp? ati dat de ele prin magazine? ma intereseaza in mod deosebit produsele Cien..

    ReplyDelete