Pages

Monday, December 1, 2014

Noutati: Lush, Kallos, Herbagen, Nivea, Yves Rocher...

Am ajuns la sfarsitul anului, deci urmeaza o selectie a ultimelor produse cosmetice lansate in 2014 si un mic preview al celor din 2015.

Pe langa editiile speciale pentru Craciunul 2014, Lush si-a imbogatit si colectia permanenta cu 6 sampoane noi. Acestea contin cu 23% mai putin SLS decat vechile versiuni solide si se numesc Brazilliant (portocale dulci, ylang-ylang si ulei de andiroba), Copperhead (henna, boabe prajite de cafea si cacao, cofeina, vetiver, vanilie), Lullaby (migdale macinate, lapte de ovaz, lavanda, musetel, neroli), Honey I Washed My Hair (miere, portocale, bergamota), Jason And The Argan Oil (trandafir, geraniu, lamaie, ulei de argan) si Montalbano (lamaie, mirt lamaios, pudra de rozmarin, masline verzi). Am impresia ca Lush si-a incetat activitatea in Romania si pe buna dreptate, era, oricum, mai rentabil sa cumperi direct de pe site-ul din UK decat din magazinele noastre. Pretul unui sampon este de 5,75 £.


De la Kallos avem inca doua masti pentru par uscat, deteriorat sau tratat chimic: Blueberry (extract de afine, ulei de avocado) si Omega (Omega 6, ulei de macadamia). Pe site-ul firmei putem cumpara in acest moment formatul de 1000 ml cu 13,3 lei.


Lidl nu ne lasa vreme sa ne plictisim de sapunul sau lichid, reeditandu-l la nesfarsit in editii speciale. De aceasta data, parfumurile Cien sunt trandafir & lavanda, mere & menta:


Herbagen vine in intampinarea uneia dintre cele mai frecvente probleme din anotimpul rece, uscarea pielii, cu 4 lotiuni de corp parfumate: White Flower, Herbal, Rose si Sensual. Produsele sunt formulate cu ulei de macadamia si unt de shea, nu contin parabeni sau uleiuri minerale si costa aproximativ 23 lei bucata.


De la Nivea avem deja in magazine tot cosmetice destinate rehidratarii pielii: lapte de corp cu aroma de cacao, balsam colorat de buze Fruity Shine cu pepene verde (8,9 lei). Sper ca nu va mai dura mult pana vor fi urmate de crema de dus cu lapte si miere si de buretelul konjac (6,5 €).


OPI pune in vanzare de la 1 ianuarie 2015 lacurile din editia speciala 50 Shades of Grey. 5 nuante de gri si un rosu profund vor fi disponibile in format normal, individual, de 15 ml sau in flacoane mini, la set.


In ianuarie, Yves Rocher extinde gama destinata domnilor cu 3 ape de toaleta, declinate si in geluri/sampoane de dus. Linia Nature va contine urmatoarele buchete aromatice: Lemn de guaiac, boabe de ienupar, cardamon, Cedru si lamaie verde, Chiparos si grapefruit:


Doamnelor li se pregatesc 3 versiuni (Fermitate, Stralucire, Lifting) de Serum Vegetal, adica 18 produse antirid cu extract de Mesembryanthemum crystallinum:


Tot in prima luna a noului an vor aparea si Style Lip Lacquer-urile de la Astor, in 4 nuante mate si 6 glossy, ce combina sub textura unui gel-pudra matasos pigmenti intensi, ingrijirea specifica unui balsam de buze si catifelarea sau, dupa caz, stralucirea unui lac, fara efect lipicios. Pretul unui tub de 5 ml va fi in jur de 8,5 €.


Dove ofera ingrijire de iarna scalpului sufocat de caciuli si varfurilor expuse la ger si caldura uscata printr-o gama impotriva ruperii. Samponul contine climbazol, un activ ce combate matreata, iar protectia lungimii e asigurata de vreo trei siliconi, prezenti din abundenta in toate produsele liniei.


Pentru atmosfera festiva a sarbatorilor de sfarsit de an, Karim Rahman a creat colectia L'Oreal Tsarina, inspirata din farmecul si opulenta Rusiei Imperiale, a carei piesa de rezistenta este rujul in nunta Balschoi. Pasionatele de nail art nu au fost uitate, oferta incluzand si un Jewel Shaker.


Dintre toate, cel mai mult ma tenteaza sampoanele Lush, deja le invart toata ziua prin cosul virtual asteptand mai multe review-uri, iar daca Nivea o mai tine pe linia aceasta, cu arome si compozitii din ce in ce mai ok, s-ar putea sa ma intorc din nou la produsele acestei firme. Nici lapte de corp nu mai am, cel cu trandafiri de la Herbagen s-ar asorta cu Jason And The Argan Oil? Hmmm, decizii, decizii... :D


4 comments:

  1. Tipul meu preferat de postare! Ultimele achizitii au fost majoritatea inspirate de articolele tale de acest gen si sunt foarte multumita de produse.

    ReplyDelete
  2. Laptele de corp cu unt de cacao d ela Nivea este minunat! Eu il ador! :)

    ReplyDelete
  3. de fiecare data imi fac wishlist dupa ce iti citesc postarile de genul acesta!
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  4. Herbagenul s-a inspirat mult de tot in ceea ce priveste ambalajul lotiunilor de la Victoria's Secret :))))

    ReplyDelete