Pages

Friday, January 2, 2015

Noutati: Garnier, Elmiplant, L'Oreal, Yves Rocher...

O parte din noile aparitii ale lui 2015 au facut subiectul postarii din decembrie, urmeaza inca o tura de cutii, cutiute si flacoane nou-noute.


Miracle Sleeping Cream este cea mai recenta crema lansata de Garnier. Promite, gratie unui complex de 7 substante active, stergerea semnelor de oboseala peste noapte si atenuarea ridurilor in cazul utilizarii constante:



Cum lotiunea lor micelara a reprezentat un real succes de piata anul trecut, iar vanzarile acestui tip de produs sunt de 10 ori mai mari decat vanzarile celorlalte variante de demachiere/curatare luate lalolalta, cei de la Garnier intampina 2015 cu inca doua versiuni 3 in 1 din gama Skin Naturals, verde, pentru piele normala si mixta, bleu, pentru ten gras, predispus imperfectiunilor:


Avene isi extinde linia destinata tegumentului gras, Cleanance, tot cu o apa micelara, disponibila in flacoane de 100 si 400 ml:


De la Uriage avem o spuma micelara la 150 ml, cu extract de rodie din Insulele Azore:


FA adauga colectiei violet a treia aroma seducatoare, cu orhidee neagra de aceasta data, numita Glamorous Moments, disponibila sub forma de sapun lichid si solid, deodorant, crema de dus. Pielea ramane catifelata gratie extractului de amarant si placut parfumata cu note de bergamota, portocala, ierburi, orhidee, iasomie, lacramioare, cedru, santal si vanilie.



Sense este numele gamei pentru ingrijirea tenului de la Kallos, alcatuita din gel de curatare, lotiune tonica si trei creme,


iar Body Art, al celei destinate corpului. Cremele contin uleiuri de cocos, avocado, masline, acid hialuronic, colagen, fiind comercializate in ambalaje de 500 ml si 1000 ml.


Mastile lor de par continua sa ne tenteze cu arome din ce in ce mai delicioase. :) Milk s-ar putea sa fie vechea Kallos Latte in ambalaj nou, care tin minte ca mi-a placut, iar pe Cherry, cu ulei din samburi de cirese, abia astept sa o miros! KJMN Hair Botox, formulata cu pantenol, cheratina si acid hialuronic, nu poate decat sa hidrateaze si sa hraneasca in profunzime parul.


KJMN Hair Botox sub forma de fiole (6 x 10 ml) reprezinta tratamente pentru intarirea parului si pentru combaterea matretii sau a caderii excesive.


Prin Grecia si Bulgaria a aparut deja, poate Bioten/Elmiplant ne va rasfata si noua mainile cu ultima crema pe baza de ulei de argan si 5% uree, Perfect Hands SOS:


Au schimbat designul exfoliantului cu samburi de caise Skin Moisture... Sper ca si formula a suferit modificari, mie nu mi s-a parut deloc eficienta cea veche:


L'Oreal Huile Extraordinaire Rééquilibrante (30 ml/ 18,5 €) este un ulei fara finish gras, cu efect de reglare a secretiei glandelor sebacee, calmant si purifiant, pe baza de 8 uleiuri esentiale (oregano, lemongrass,melisa s.a.):


Pentru parul matur, cu un procent foarte ridicat de fire albe, L'Oreal a creat 5 tonuri frumoase, grupate in colectia Excellence Age Perfect Blondes. Tuburile sunt insotite de un aplicator-periuta special, care garanteaza un rezultat natural, cu mese luminoase lejere, ce nu subliniaza vizibil linia de demarcatie odata cu cresterea radacinilor.



Ecowell, o noua marca prezenta de putin timp pe rafturile din Carrefour, isi are obarsia in Turcia, insa produsele sunt fabricate acum in Malaezia cu know-how german. Preturile incep in jurul sumei de 20 lei, oferta nu este foarte variata, interesante mi s-au parut doar uleiul unisex pentru par si ambalajele din carton reciclat, cu aer foarte vegan-Greenpeace, numai bune de dat cadou unor persoane care se dau in vant dupa asa ceva. Cosmeticele Ecowell detin certificat bio ICEA.


Pensulele de machiaj Miomare au aparut de vreo doua saptamani,




probabil urmeaza ca Lidl sa aduca in scurta vreme si gelurile-crema de dus din editia limitata de iarna Cien,


precum si apele de parfum Colorful People (100 ml/4€, cel alb, DreamJ'adore - Dior dupe),


rasfaturile de baie sub forma de saruri cu mango & papaya, lapte cu vanilie & susan si perle cu floare de cires & trandafir (600 g)


si exfoliantele corporale (monodoza) pe baza de ulei de jojoba si de sofranel, cu nuci & smochine, galbenele, vanilie & ulei de susan:


In tarile in care Baby Lips au fost lansate cam in acelasi timp ca la noi, au aparut recent si balsamurile din gama Dr. Rescue, cu mentol, camfor si ulei esential de eucalipt, pentru tratarea buzelor crapate si foarte uscate. Sa ne faca Maybelline Romania o surpriza? Momentul ar fi perfect...


Yves Rocher a scos la inaintare in timp util noile balsamuri. Nu stiu daca o fi mai curata compozitia sau macar daca au schimbat-o nitel, culoarea capacelului asta sugereaza (cu mari rezerve, greenwashing-ul practicat de YR e de notorietate internationala! :))... Macar s-au mai implinit, au acum 4,8 g, iar cele cu macadamia, capsune si cirese sunt noutatile iernii.


Am prezentat in postarea trecuta premierele YR din ianuarie 2015, din februarie, linia Hydra Vegetal de la Yves Rocher se imbogateste cu servetele demachiante si cu un gomaj delicat pentru ten, pe baza de microgranule de bambus,


iar Zero Default, prin cele trei formule de corector, fond de ten si pudra, oferite in 20 de nuante, plus noua pensula, garanteaza o piele perfecta, cu aspect natural.


Tot in februarie, mai pe la sfarsit, vor parea si lacurile de unghii-gel de la Essence, cu base si top coat-urile aferente. Noua formula ofera cu 60% mai multa rezistenta la ciobire, fara a fi necesara utilizarea unei lampi speciale de manichiura, putand fi indepartata usor cu un dizolvant normal. Paleta cuprinde 46 de de nuante, de la cele neutre, naturale, pana la unele foarte intense si fanteziste, cu diferite tipuri de efecte: mat, satinat, jellyglossy.


Pe acelasi sistem functioneaza si Catrice Ultra Stay & Gel Shine:



Sunt sigura de faptul ca ianuarie ne rezerva surprize si mai frumoase din acest segment, e o luna a lansarilor, dar, din ce se intrezareste, semne bune anul are! :)

2 comments:

  1. Foarte interesante, de abia astept sa le vad si pe la noi! Un an nou fericit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, la fel si tie! :)
      O parte au aparut, eu astept cu nerabdare lotiunile micelare Garnier.

      Delete