Pages

Thursday, April 16, 2015

Pentru lupoaica din mine: Old Spice Wolfthorn

Evident, titlul postarii e la misto si nu prea, adica in linia trasata de campaniile publicitare ale marcii. Imi plac, in general, aromele unisex, dar, in cazul de fata, nu este vorba de asa ceva si tin sa precizez ca nici nu am fost vreodata atrasa de Old Spice. :P In sensul ca nu m-a tentat sa-mi bag nasul in vreun flacon, in speranta ca ma voi alege cu ceva purtabil, lejer, la limita femininului. Prejudecati, prejudecati... :)) Destul de recent, urmarind, aproape adormita, clipuri cu empties pe YouTube, am aflat, spre marea mea mirare, a ce miroase deodorantul Old Spice Wolfthorn...


Si, cum aveam nevoie de un stick nou, l-am cumparat a doua zi. Simplu, militareste: reperat, luat, platit, plecat. Tocmai consumasem un deo in acelasi format de la Sanex, fara aluminiu, parabeni, alcool si m-am gandit ca ar fi bine, odata cu sosirea temperaturilor mai ridicate, sa incerc ceva nou, mai puternic, cu saruri de Al chiar. Ocazional, de ce nu?? Doar astea pentru barbati sunt puternice si eficiente... 

Doar nu credeati ca reclama video are vreo legatura cu realitatea, poate doar daca va fixati pe vocea tipei...


... versiunea alternativa e mai apropiata de adevar:


Plusuri:
  • miroase a ... Skittles!!! Un amestec dulce-acrisor de ananas, fructul-pasiunii, mango si alte buntati fructate, cu o urma de vata de zahar. Foarte intens, proaspat si sintetic (in sensul bun, daca se poate asa ceva, deloc deranjant, doar imita celebrele bombonele). In afara de citrice, cam ocolesc aromele fructate, Wolfthorn ma atrage, cred, datorita notelor lamaioase pregnante. Am, totusi, rezerve in a ma pronunta asupra motivului, cert e ca aroma-i total diferita de orice am folosit pana acum si in niciun caz masculina. Nu iese in evidenta dupa aplicare, devine mai dulce si se mentine cateva ore.
  • nu contine aluminiu. Aceasta ar fi surpriza pentru care nu eram deloc pregatita psihic. Nu sunt la curent cu evolutia pietei deodorantelor destinate domnilor, credeam ca cele fara constituie o raritate. Am observat INCI-ul abia inaintea primei utilizari, am zambit si am sperat sa fie ceva de capul lui, macar putin.
  • protejeaza intreaga zi. Desi, dupa cum stiti, daca ati mai citit pe aici, glandele mele sudoripare nu-s cu tupeu, inclin sa cred ca are acelasi efect si la persoanele fara probleme deosebite. De obicei, alte stick-uri fara saruri de Al, bio sau nu, imi lasa o pelicula pe care o simt de la inceput, onctuoasa sau hidratanta, Old Spice Wolfthorn, nu.
  • nu contine parabeni sau methy***iazolinone.
  • nu lasa urme pe haine.

Minusuri:
  • ingredientele cam cah, dar nu intr-atat de rele, comparativ cu ale suratelor de supermarket.
  • nu m-am transformat in varcolac pe luna plina, nici n-am dat (inca!) nas in nas cu Damon Salvatore sau Klaus Mikaelson.

Mi-as fi dorit sa-i testez puterile si in zile mai calde, caniculare chiar, dar am zarit oferta Carrefour valabila incepand de azi. Cum aveam pregatite pozele, mi-am gasit timp si de scris, n-am mai amanat momentul... Sper sa fie utila cuiva informatia, mie mi-ar fi placut sa stiu mai devreme (linia e din 2013) ca etichetele Wild, cu animale, ascund parfumuri dulci, adolescentin-feminine si compozitii okish. Atentie, deodorantele nu emana aceleasi note aromatice ca restul produselor, chiar daca poarta acelasi nume! Nu m-as mira ca, in spiritul reclamelor Old Spice, Procter & Gamble, dupa stirile de pe net, foarte la curent cu masa crescanda a clientelor fidele deodorantelor firmei, sa fi ascuns in seriile Wild surprize special gandite pentru ele. Mai ales ca marca a intrat pe piata, in 1937, cu un produs pentru femei. :) 


6 comments:

  1. Skittles, zici? Nu mi-ar fi trecut prin cap :)) Ma duc si eu sa-l miros!

    ReplyDelete
  2. La fix a picat articolul tau, tocmai termin un stick Nature's Gate de pe iHerb si eram in cautarea unui produs care sa-l cucereasca si pe iubit, ca momentan foloseste ceva nici prea eficient, nici lipsit de alcool si saruri de Al. Cred ca i-ar placea si lui aroma :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca multor persoane cu varste intre 12 si 82 de ani le-ar placea! :)) Din recenziile parcurse dupa, am retinut ca exista si altele asemenea, de ex. Axe Dark Temptation, ce miroase a ciocolata si cocos.

      Delete
  3. Uh la la, VREAU!

    Si am trecut de atatea ori pe langa ele, puse strategic sa te impiedici de ele, mda...imi iau si eu, TREBUIE :))
    Pup
    www.descude.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu?!? :)) Acum sunt curioasa si de gelurile de dus...

      Delete