Pages

Thursday, July 4, 2013

Elmiplant Care Moments cu bambus si proteine din orez

Dupa cum imi promiteam la inceputul anului, mi-am achizitionat inainte de sosirea zilelor fierbinti si al doilea gel de dus fresh din gama de baie Elmiplant. Fiind la oferta (7 lei/buc), l-am agatat in treacat si pe altul mai dulce, potrivit pentru toamna-iarna. De cateva zile, cel din poza poate fi gasit in format mini alaturi de cea mai recenta editie JOY.



Descrierea producatorului:

Avand la baza untul de shea 100% organic si o combinatie unica de ingrediente naturale, gelul de dus crema hidratant a fost creat pentru a rasfata si a ingriji pielea in timpul dusului.

Simte atingerea naturii si bucura-te de o senzatie minunata de hidratare!

Untul de shea 100% organic mentine nivelul optim de hidratare, oferind pielii ingrijire naturala si delicata. Extractul de bambus hraneste si protejeaza pielea, in timp ce proteinele din orez stimuleaza hidratarea in mod natural.


Pret: 10 lei / 400 ml





Extracte chiar are si in cantitate mare, in rest nu ma da pe spate cu naturaletea formulei (pentru motivele mentionate aici). Insa ca eficacitate, senzatie de confort in timpul dusului si dupa, raport calitate-pret, cam da. :)

Texturile cremoase nu ma atrag pe timpul verii mai deloc, aceste geluri facand exceptie. Combinatia foarte reusita de unt natural cu polimeri produce o spuma onctuoasa, cu efect usor racoritor, care se clateste fara batai de cap. Chiar daca e vandut ca produs hidratant, nu simt nicio diferenta fata de cel cu lamaie verde si gutuie, ambele sunt racoritoare si reconfortante, nu usuca pielea.

Cosmeticele cu bambus au (de obicei) parfum de iarba proaspat taiata, iar aceasta crema de dus nu face nota discordanta. M-as fi asteptat sa vad recomandarea "pentru barbati" pe flacon, probabil cei de la Elmiplant n-au vrut sa alunge potentiali clienti cu limitari sexiste. :) E la limita unisex-masculin, il iubesti sau nu! Il consider un Dove local, aromat mai natural, ideal pentru arsita. Eu nu stau la plaja niciodata, dar imi inchipui ce senzatie bestiala ar oferi dupa o sedinta de rotisare intensa.

Pana trec prin restul gelurilor Care Moments, sper sa mai apara cateva sortimente, poate chiar si deodorante...


No comments:

Post a Comment