Pages

Friday, September 12, 2014

Noutati: Nivea, Weleda, Cien, Essence...

Noutatile cosmetice ale toamnei par a se revarsa fara oprire, mai ales dinspre teutoni, ar fi perfect daca unele ar ajunge si prin tarisoara noastra... :)

Nivea imbogateste linia destinata ingrijirii buzelor cu doua arome de Lip Butter, Coconut si Blueberry Blush. Cel cu afine coloreaza usor. Sincer, nu cred ca o sa dau de ele, chiar daca le aduc oficial si la noi, nici pana in ziua de azi n-am zarit vreunul din cele vechi la mine in oras. Chiar daca formula cu parafine nu ma da pe spate (si e identica la toate variantele, difera doar parfumul), am tinut neaparat sa incerc unul si l-am cumparat de pe... iherb. (Poate aduc americanii si Elmiplant cu macadamia si cacao, linie la fel de greu de gasit). Ar fi amuzant daca n-ar fi penibil.

 

Linia pe baza de ulei de luminita noptii de la Weleda, destinata pielii mature (50+), va ajunge pe rafturi incepand cu sfarsitul lui septembrie, dar a castigat deja Victoires de la Beaute 2014-2015 (premii acordate in urma voturilor adunate de la un juriu de specialitate, dar si de la persoane ce le-au testat in premiera). Chiar daca nu intru in categoria de varsta specificata, m-ar tenta pentru iarna conturul de ochi si buze fara parfum si gelul de dus cu note de cardamon, magnolie si lemn de santal:



S-ar putea sa ma insel, dar nu cred ca Lidl a adus vreodata in Romania gelurile de dus-crema in editie speciala de toamna, n-ar fi o idee rea sa incerce anul acesta :D :


Violet pare sa fie noul trend in materie de ambalaje pentru produse destinate parului. Gama pentru volum Syoss Full Hair 5 (cu cafeina) si vopseaua Wellaton Color Cream (cu pliculet de colorant pentru reimprospatarea culorii dupa doua saptamani) se gasesc deja si la noi:






Essence vrea sa ne incante simturile in lunile reci tot cu o editie limitata, de aceasta data din categoria cremelor de maini (prajiturele/migdale, vanilie/scortisoara, cirese/cocos):



Un nou primer, Maybelline Baby Skin Pore Minimizer (Benefit Porefessional dupe):


Lacurile Lasting Color Velvet Matt din cea mai recenta colectie PUPA arata fantastic si sunt disponibile in 6 nuante (001 Black, 002 Rouge Noir, 003 Cherry, 006 Lilac Grey, 007 Grey Blue, 009 Chocolate)...


...impreuna cu cele 12 nuante de fard Vamp!Cream Velvet Matt:



O seara placuta! :*

8 comments:

  1. Deja salivez dupa Nivea Coconut. Si dupa restul de produse. O sa fiu atenta la Lidl, poate poate :)

    ReplyDelete
  2. Vai, neaparat trebuie sa incerc balsamurile de buze. Sa le aduca si la noi cat mai repede. :)
    Apropo de primerul de la Maybelline, am vrut sa imi cumpar unu din Muller-Austria, dar era gol standul.

    ReplyDelete
  3. Din tot ce-ai mentionat aici, as incerca vopseaua si balsamurile de buze. Merci de info.

    ReplyDelete
  4. Lacurile alea chiar arata minunat. Luminita noptii, afine pentru buze ;) , gelurile de dus Cien, gama pentru maini de la Essence toate sunt foarte tentante. Sa vina si la noi le asteptam cu interes :)

    ReplyDelete