Pages

Wednesday, October 1, 2014

Noutati: L'Oreal, Braun, Elmiplant, Yves Rocher...

Ca de obicei, urmeaza o lista de produse nou aparute, unele sosite deja in RO, altele pe drum, sper...

L'Oreal a lansat, cu ocazia Saptamanei Modei de la Paris, o noua sublinie Récital Préférence. Botezate dupa doua zone emblematice ale capitalei franceze, vopselele permanente Paris Couture - Brunettes Parisiennes inseamna doua nuante multifatetate de saten elegant, cu pigmenti reci, sidefati si cenusii.


L'Étoile (5.21) si St. Honoré (3.12):



Braun ofera aparatul cu dubla functie de epilator facial + perie de curatare in doua pachete, simplu (Braun S810 Face) si impreuna cu o oglinda cu lumina (Braun S830 Face):

  



Elmiplant a adus de curand in magazinele noastre gama antirid Seametry (crema de zi, ser pentru ochi si crema de noapte), destinata segmentului de varsta 45+, pe baza de Matrigenix 14G, un ingredient obtinut din celulele reproducatoare ale algelor Wakame:


In Grecia, abia vara aceasta au introdus gelurile de dus care exista la noi de cativa ani, insa si in variantele XXL. Sunt curioasa doar sa vad daca le aduc, pana acum n-am avut norocul sa zaresc macar gelul cu macadamia in vreun magazin fizic.

  
Palmolive, dupa ce s-a jucat cu denumiri gen Ayuritel sau Orient Rituel in diferite tari, s-a hotarat sa ramana la Oriental Beauty. La prima vedere, pare doar o schimbare de etichete, insa au umblat si la parfumuri. Stimulating (ghimbir si santal) pare identic cu vechiul Energy, insa Sophisticated mai are in comun cu Joyous doar culoarea. In urma cu un an si jumatate suspinam dupa Tranquility, absent de pe rafturile locale. Dorinta mi-a fost indeplinita, Sofisticatu' este versiunea lui imbunatatita, tot cu patchouli, dar cu uleiuri esentiale de pomelo si portocale in plus, ambele geluri fiind acum perfecte pentru vremea rece, chiar geroasa:

Klorane ne pregateste de atmosfera sarbatorilor de sfarsit de an tot cu doua geluri de dus-crema pentru piele uscata si sensibila, cu extract din muguri de plop negru. Nu este primul an in care aceste produse apar in editie limitata, eu insa nu le-am observat vreodata in farmaciile noastre. Goûter d'Hiver miroase a coaja de portocala, mar, scortisoara si ghimbir:




... iar Féérie, a portocale, scortisoara si patchouli:




Dupa mai bine de 15 ani de la lansarea gamei cu Q10, Nivea ii mai alatura un element, Serul antirid cu perle active de ubiquinol si acid hialuronic:


Colectiile speciale de Craciun de la Yves Rocher pe 2014, care vor aparea in noiembrie, se numesc Fruits noirs (Blackberries) si Fruits Rouges (Redberries):


Pe Keep Calm Lip Balm l-am adaugat pentru amuzament, desi s-ar putea sa-l aduca oficial si la noi, Rimmel nu are aceleasi retineri pe piata noastra ca L'Oreal, de exemplu, :P. Mi s-ar fi parut normal daca erau dupes tip Lidl, dar sa copieze englejii Baby Lips-urile, asaaa cevaaaa... :))


Carrefour extinde gama bio din linia proprie Nectar of Nature cu doua sampoane ce au castigat Victoires de la Beauté pe 2014-2015: unul cu ulei de jojoba, pentru pastrarea culorii, celalalt, cu grapefruit, destinat parului gras:


Dintre toate, cel mai tare ma atrage instrumentul de la Braun, la care functia de spalare nu ma intereseaza si vopselele, dar mi-e nu-stiu-cum sa mai sper, am asteptat toata vara ca L'Oreal sa aduca Sunkiss, intre timp cheful de schimbari majore s-a dus, probabil o sa raman la satenul original, romanesc.:D

4 comments:

  1. Tare mult imi plac postarile tale cu 'noutati' :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca le-am gasi pe toate ar fi si mai frumos, nu? :D

      Delete
  2. Daaaa, asa-i cu noutatile astea... Eu vreau Elvive Extraordinaire Oil, da' nu-i de nasul nostru se pare :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. L'Oreal Romania si selectiile lor de toata jena. Nici Ultra Doux-ul Merveilleux (asemanator) nu au vrut sa-l aduca. Si lista ar fi lunga...

      Delete