Pages

Saturday, November 1, 2014

Noutati: Cosmetic Plant, Farmec, Cien, Garnier...

A mai trecut o luna, au mai rasarit cateva produse nou-noute, la noi sau aiurea... :D

Cosmetic Plant relanseaza gama Q10 + ceai verde, fara coloranti sau parabeni, acum imbunatatita cu un complex mineral energizant (Ca, Mg, Cu si Zn).


Farmec vine cu trei chestii interesante grupate sub linia Gerovital H3 Evolution Perfect Look: o crema pentru blurarea ridurilor, cu efect matifiant intens (25 ml, primer sa fie??), un lapte demachiant instant pentru un efect optic de ten radiant (200 ml) si o crema hidratanta cu efect de iluminare (30 ml).


Lidl scoate din nou, odata cu Saptamana Americana (sper, si la noi!) Cien-uri tematice. Gelurile de dus sunt parfumate cu santal si fructul pasiunii (New York), cocos si vanilie (Miami Beach), portocale si feriga (Route 66, pentru barbati), bergamota si iasomie (San Francisco)...


... sapunurile lichide asorteaza rozmarinul cu lavanda si marul cu rubarba..


...iar noile sampoane Fruity Day seamana mult :D cu cele de la Herbal Essences, fiind intens parfumate cu rodie si litchi (Glanz&Gloria), kiwi si pepene galben (Kraftwunder), cocos (Aqua Star):

Iaurt grecesc + migdale = gel de dus, sapun lichid/solid de la Fa:

L'Oreal merge in continuare pe mana blondelor, scotand o linie noua pentru par sub sigla Garnier. 100% Ultra Blond contine 4 produse: un spray pentru decolorare treptata (Cristal Soleil), o vopsea pentru mese (Cristal Meches), un decolorant delicat (Cristal Douceur), cu efect natural si unul mai puternic (Decoloril). Daca or sa le aduca si in RO, asta ramane de vazut...

Pantene Pro-V promite sa repare in 2 minute degradarea produsa in 2 ani :)) cu noua gama Expert Collection Advanced Keratin Repair:


Dove a lansat prin strainataturi un sampon uscat, numit Refresh&Care. Presupun ca e ok, la fel ca majoritatea Dove-urilor, insa o sa-l ignor si pe acesta daca il aduc. Chiar zilele trecute, firma-mama a anuntat mutarea productiei inghetatei Napoca peste granita, in Ungaria sau Bulgaria. Ma bucur deci ca se implineste un an de cand nu mai cotizez la bugetul grupului anglo-olandez Unilever.


Tratamentele cu uleiuri sunt mai placute in lunile reci ale anului, de aceea multe firme aleg sa ni le prezinte tocmai acum. Nu e un produs dupa care as intinde mana neaparat (ultima oara cand i-am verificat compozitia, numai cum zice primul cuvant din denumire nu era), insa mi se pare interesant ca  Bio-Oil s-a lansat oficial si in Romania, putand fi gasit de acum inainte in marile lanturi de farmacii si nu numai.


Oferta de uleiuri esentiale pe piata locala nu-i una grozava, cele de la Apimond, desi intr-o selectie de baza, pica deci la fix:


Nici Solaris nu se lasa mai prejos, capacelele portocalii inchid uleiuri aromatice (fragrance oils?), iar cele verzi, uleiuri naturale si esentiale.

  
Life Flo Health, o marca americana cunoscuta  clientilor iHerb (link), a inceput sa fie distribuita oficial si in Romania, prin intermediul unei firme locale. Cica produsele se gasesc in diverse magazine tip plafar, eu le-am vazut doar intr-unul online, unde, uleiul de macadamia, de exemplu, are un pret aproape dublu fata de cel de pe iHerb. Yeah...


Colectia de iarna de la Essence se numeste in acest an Mountain Calling si are in componenta, pe langa alte maruntisuri colorate si sclipicioase, trusa de farduri si o crema de maini fara efect gras:


 Alverde lanseaza un primer mineral vegan:


The Body Shop ne tenteaza de sarbatori cu Glazed Apple, Vanilla Brulee si Frosted Cranberry, editiile limitate din acest an fiind formulate cu extract din samburi de mar, ulei de vanilie din Madagascar si ulei din samburi de merisoare canadiene:




In final, pentru amuzament, noul lac de unghii Louboutin - Loubi Under Red:



Un sfarsit de saptamana frumos! :)

8 comments:

  1. de fiecare data cand anunti noutatile, eu imi fac wishlist! multumesc! cel putin stiu ca trebuie sa stau geana pe lidl, cu siguranta ma mai procopsesc cu un gel de dus! :)
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Eu vreau de data asta un sampon, daca nu, macar NY si San Francisco.

      Delete
  2. Replies
    1. Am mai fost intrebata pe blog, nu vreau sa detaliez pentru ca aici e unul din colturile mele de relaxare, altfel, as fi scris o postare in care sa dau de pereti cu o mai multe firme. Si sutul in derriere-ul economiei romanesti de care am pomenit mai sus ar fi destul sa ma opreasca... Cine doreste sa se informeze mai in profunzime despre diversele practici ale companiei Unilever are la dispozitie o pleiada de articole si discutii pe site-urile straine. Nici de politicile Olandei la adresa Romaniei n-ar strica sa ne informam. Pana la urma, fiecare e liber sa-si cumpere ce pofteste cu resursele proprii.

      Delete
  3. Aaaah, un San Francisco mi-as dori si eu! Si nici o "chemarea muntilor" pentru mânuțe nu mi-ar strica, daca ar avea un pret decent :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper sa-l vad pe SF maine in oferta, mi se aprind beculetele la orice-i cu iasomie! :D

      Delete
  4. A da clar, fiecare e liber, eu intrebam de curiozitate, nu te supara, o sa caut pe blog daca ai mai raspuns!
    Ps. Imi place blogul tau mult!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa nu te superi tu, acum imi dau seama ca raspunsul meu suna cam dur. N-am raspuns, nu-mi plac polemicile pe acest subiect, de asta am scris ca fiecare face ce vrea. Personal, mai fac slalom printre firme cand se poate, dar nu le-am banat definitiv produsele, daca ma atrage ceva foarte tare si nu gasesc un lucru asemanator, cumpar. Am incercat in trecut sa utilizez doar cosmetice foarte curate sau doar fabricate local, nu mai am chef sa ma frustrez degeaba cand ritualurile de ingrijire ar trebui sa-mi ofere destindere. Multumesc! :)

      Delete