Pages

Thursday, June 26, 2014

Noi tentatii: L'Oreal, Farmec, Herbagen, Kallos, Garnier...

... iar multe sunt pentru par, cum altfel? :D

Primul produs care mi-a atras atentia este varianta europeana a clasicului Sun-In american, L'Oreal Casting Sunkiss. Este vorba de o masca sub forma de gel care ofera o decolorare progresiva, in functie de preferintele fiecareia. Concentratia mica de peroxid garanteaza absenta unei catastrofe estetice, iar uleiul din seminte de camelii protejeaza, cat se poate, firul. Pentru rezultate optime, produsul este recomandat doar persoanelor a caror podoaba capilara naturala se incadreaza in diferite tonuri de blond si saten. Posibil sa-l aduca si in magazinele de la noi, observ ca, din primavara si pana acum, l-au lansat cam prin toata Europa.


Ceva asemanator, de aceasta data doar pentru realizarea de mese, L'Oreal Preference Balayage Glam':



Farmec continua ofensiva pe piata locala cu a doua serie cosmetice destinate imgrijirii parului lansate anul acesta. Argan Plus inseamna trei sampoane, o masca si un ser formulate cu ulei de argan plus ulei de masline, jojoba si cheratina. Zilele trecute au inceput sa apara pe net si compozitiile, deci mi s-a confirmat banuiala: formula produselor de spalare are aceeasi baza, pe care ei o refolosesc la nesfarsit, doar schimband extractele. :( Pe timp rece, cand am nevoie de uscator, poate as incerca serul, e format din cel mai greoi silicon plasat intre alti doi volatili, iar apoi vin uleiurile de argan si catina.



Nu sunt toate aparute recent, dar, gratie site-ului abandonat si a campaniilor inexistente, abia acum am aflat de masca de par cu ulei de macadamia (150/ 500ml) si de un duo Herbagen antimatreata cu salcie, mesteacan, ienupar si sulf, Vegetal Anti-Dandruff Complex. As vrea sa aflu compozitia mastilor, cea de-a doua pare o alternativa naturala a mastii pentru scalp de la Head&Shoulders. Samponul contine extracte din plante in cantitate mare, insa mi se pare exagerat pretul de 24 lei/250 ml, in conditiile in care e fabricat in RO, pe baza de SLES si nici restul INCI-ului nu se remarca prin puritate.




De la vecinii nostri maghiari, noi linii Kallos, Chocolate si Silky Optimage:



Antiperspirantul Garnier Neo nu a fost lansat oficial in Romania, dar poate fi cumparat online. De remarcat aplicatorul tip glider si diversitatea aromelor proaspete, plus versiunea fara parfum. 




Cel mai mult si mai mult imi face cu ochiul gelul Casting, pana apare si la noi (sper!), trebuie sa ma hotarasc daca ma las sarutata artificial de soare sau nu. :)) Nu m-am vopsit de cativa ani, deci ma incadrez in cerinte, o schimbare n-ar strica. Chiar sunt curioasa de ce-ar iesi, in registrul blond-saten deschis nu m-am aventurat decat pentru o perioada scurta, inclin mai mult spre tonurile reci. Daca cei de la L"Oreal Romania hotarasc sa nu-l aduca, le multumesc anticipat pentru eliberarea de stresul decizional! :P







No comments:

Post a Comment