Pages

Tuesday, April 16, 2013

Marfa proaspata Yves Rocher

Ieri, pe o vreme mohorata, am deschis coletul cu produse destinate zilelor insorite si m-am mai luminat un pic. Sper sa vina cat mai repede vara, anotimpul precedent a cam lipsit la apel.

Gelurile de la YR imi plac in special pentru paleta aromatica foarte variata si prezenta ALS-ului, in special in gama Jardins du monde, surfactant care le face foarte performante in apa dura.

Am vrut neaparat sa le am pe cele verzui, restul sunt de umplutura + cadou.Gel de dus Muguet en fleurs - din flacon, emana un miros fidel lacramioarelor proaspat stranse intr-un buchetel.

Gel de dus  Rose Fraîche - nu este dulce, asa cum ma asteptam, seamana cu petalele de trandafir de dulceata zdrobite :)

Ambele au parfumuri mai putin intense decat restul gamelor de la aceasta firma.Gel de dus Orange de Floride - fresh de portocale.

Gel de dus/sampon Fraîcheur Homme Menthe Glaciale - mentolat, deci pentru mine!!! Are o nota masculina, eu i-as zice unisex. :DLapte hidratant Mûre sauvage - nu ma omor dupa lotiuni corporale, probabil va sfarsi pe talpi/maini. Aroma e mai slaba decat a gelului asortat.

Gel de dus Mûre sauvage - cam chimice murele, insa nu deranjant.

Antiperspirant roll-on Fleur de Coton d'Indie -  dragut, asa o fi floarea de bumbac? Are un parfum delicat, feminin, in genul produselor pe baza de lapte.


Sunt multumita de prada la prima vedere, tura urmatoare sper sa contina tot noutati. M-as bucura sa lanseze si la noi Retropical,  imi suna excelent amestecul de bergamota, mandarina, portocala si nisip fierbinte.

No comments:

Post a Comment