Pages

Tuesday, May 14, 2013

Saptamana Wellness & Beauty la Lidl

Mi-am facut drum la Lidl special pentru produsele destinate tenului, am rezolvat afacerea rapid si iata dovada:




*Gelurile pentru spalarea fetei (Cien Daily Exfoliating Facial Wash & Gentle Facial Wash - Moisturizing Aquarich) mi s-au parut cele mai interesante, au ingrediente foarte bune pentru 7 RON/150ml: fara sulfati (surfactantul principal fiind decyl glucoside), parabeni, cu extract din ovaz de nisip si acid salicilic. Cel exfoliant miroase cel mai bine si are in plus granule albastrui (putine, nici nu se simt, unele am impresia ca se dizolva, deloc agresive pentru uz cotidian), in rest au amandoua aceeasi formula. Le-am incercat de cum am ajuns acasa. Destinate tenurilor normale si mixte, nu fac spuma aproape deloc, insa curata excelent si se clatesc usor, sunt parfumate foarte discret. Pielea ramane moale si hidratata. :)

*Iseree Moist Make-up Remover Pads - 40 de dischete demachiante cu miere si ulei de  migdale - nu le-am incercat inca.

*Iseree Premium Exfoliating Pads - am mai avut, sunt bune impreuna cu o apa micelara pentru un efect 2 in 1.


bonus pentru deplasare: :D

*cirese deshidratate Alesto. Contin, pe langa fruct, doar zahar si ulei vegetal. Foarte ciudat ca n-au acid citric sau altceva, sunt acrisoare, par mai degraba visine.

*dropsuri fara zahar, cu flori de soc si mentol Riniel - le-am descoperit abia primavara asta, dementiale, am luat 6 cutiute azi. Varianta Peppermint & Menthol nu ma incanta, insa in aceasta mentolul nu se simte aproape deloc, lasa doar o senzatie accentuata de prospetime. Ingrediente: izomalt, acidifianti: acid citric, acid lactic, aroma naturala, 0,3% extracte din flori de soc si plante aromatice, 0,2% concentrat de suc de lamaie, vitamina C, edulcorant: steviolglucozida, concentrat colorant din morcovi.

Am zarit si unturile de corp, ceva mai scumpe decat anul trecut, pe care le-am ocolit din motivele enumerate aici, altceva nu m-a tentat. Bine, gelurile de dus, insa acum n-am nevoie si se gasesc pe tot pacursul anului. Un produs pe care l-as cumpara din nou fara ezitare de la ei este gelul pentru igiena intima Cien, pe care l-am folosit ca detergent universal, inclusiv pentru pensulele de machiaj. Imi pare rau doar ca oferta nu-i atat de diversificata, mi-ar fi placut sa aduca si in Romania linia bio Suhada.

2 comments:

  1. am avut si eu bombonele riniel, foarte bune au fost :)

    sa le folosesti/mananci cu placere.

    ReplyDelete