Pages

Saturday, April 20, 2013

Mica razie de week-end: geluri de dus Kaufland

Citisem acum vreo doua zile despre cat de frumos miroase cel portocaliu si m-a impins pacatu' sa caut detalii. Asa am ajuns pe pagina oficiala, la noile sortimente marca proprie, K Classic Care. Mi-au atras atentia gelurile din editia limitata, in special Oriental Nights, nu mai spun de ce, se vede cu ochiul liber.  :)


In magazin, surpriza: Exotic miroase cel mai bine si mai intens, a mango zemos si dulce, echilibrat cu putin kiwi acrisor. Chiar daca nu prefer aromele fructate, l-am pus in cos primul. Urmatorul in ordinea preferintelor a fost Caribbean Days, aduce a un fel de piƱa colada mai light, inclusiv la aspect. Flower Magic si Oriental Nights au parfumuri slabe si generice, insa nu neplacute.



Partea cea mai buna este ca vin cu niste formule simple, dar mai ok decat cele de la Nivea, Palmolive s.a. din aceeasi categorie.



Produse in Germania (Aile, alta marca de-a lor, e Made in Poland), sunt cu pantenol, fara parabeni, methyl***one, unele au extracte naturale (nu la coada listei!), acid lactic, glucozide ca surfactanti secundari... Not bad at all pentru 3,5 lei/300 ml.



Sper sa-si faca treaba bine, nu le-am incercat inca. Textura e cam lichida (un plus pentru mine, detest sa ma lupt cu flacoane ce contin produse dense), ambalajul placut si foarte practic.








2 comments:

  1. Brusc au devenit tentante, multumesc de postare. Cred ca o sa-mi iau un brat la prima vizita in magazin.

    ReplyDelete
  2. Trebuie sa ajung si eu printr-un Kaufland, n-am mai fost de ani buni, O sa-mi iau sigur Caribbean Days. :-D

    ReplyDelete