Pages

Wednesday, June 26, 2013

Comanda iHerb iunie

Ultimul shopping pe vara aceasta de pe minunatul site, ma bucur ca am dat dovada de autocontrol si am pus in cos doar strictul necesar:



21st Century Health Care, Slow Release Iron - cand e nevoie, il alternez cu Ferrocel-ul Now Foods, ambele dau rezultate bune.

Giovanni, Smooth As Silk, Deep Moisture Shampoo - imi priesc sampoanele acestei marci, spala foarte bine in comparatie cu altele fara sulfati, nu imi supara scalpul, singurul minus ar fi viteza cu care se consuma. Acesta este primul fara mentol pe care il cumpar de la ei, dar tot cu o aroma ce-o iubesc in orice anotimp, de citrice.
 
Alba Botanica, Good & Clean, Pore Purifying Mini Peel - masca faciala cu actiune rapida. Contine 6% AHA si miroase exact ca gelul pentru spalarea fetei de la aceeasi firma (luat in comanda trecuta).

Earth Science, Deep Conditioning Masque, Olive & Avocado - masca de par in varianta mini. Pe baza de silicon si doi 'quats, abia dupa aia vin extractele si uleiurile naturale. :D Nu conteaza INCI-ul nu foarte curat, curiozitatea m-a impins, cica ar fi un dupe reusit pentru Kiehl's Olive Fruit Deeply Repairative Hair Pak. Parfumul este floral-sintetic, nu imi place deloc, macar bine ca nu-i intens.

Madre Labs, Omega-3 Premium Fish Oil - dupa doua ture lunile trecute, am senzatia ca sunt mai eficiente decat gelulele cu aceleasi caracteristici de la Now Foods, pe care le utilizam constant inainte.

Real Techniques by Samantha Chapman Your Finish/Perfected Stippling Brush - mai firava si mai bine finisata decat ma asteptam.

iHerb Goods, Touchscreen Stylus cu pix detasabil (freebie) - la fel ca pensula de mai sus, o chinezarie utila.


Coletul a ajuns in stare perfecta, dupa 11 zile. Abia astept sa vad cat de eficiente sunt mastile, in rest sper sa nu ma mai las tentata de iherb prea curand. Momentan, mai atragatoare mi se par cateva produse noi Made in Ro. 

6 comments:

  1. si eu imi doresc pensula de la rt :(

    http://aaannniiieee.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cam asa, aproape gras, aproape sensibil, sigur o sa scriu. Multumesc!

      Delete
  3. Buna,


    Ai un Blog Award de la mine. Mi-ar fi placut sa iti stiu si numele, sa pot face o nominalizare mai ok :D

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/2013/06/tag-liebster-blog-award.html

    ReplyDelete